Nisa46 Kızlarr az önce çok tuhaf bişey farkettim sağ kasığıma ufaktan batma şeklinde agrı girdi elimi koydugumda balon patlar gibi bişey pıt pıt ediyor saçma gelebilir ama başına gelen varmı hamileyim demiyorum sadece soruyorum varmı böyle bişey yaşayan çok tuhaf😃
Hosgeldinbebek Nisa46 bebek olsa bile minicik bişe hissedilmez diye biliyorum 🙈 ama ben de bir gebelik geçirdim, sonu hüsran olsa da. Ciddi manada batma hissi vardı sağ kasığımda, dümdüz uxandıgın zman sanki çekiliyor gibiydi. İnşallah hayırlsıyla vardır 😍😘
Cemrenuraydin Ben öğrenmeden önce çok şiddetli regl ağrısı çektim resmen kıvrandırdı. Ve sağ kasıktan (reglimde de hangi taraf olduğunu hissederdim) şiddetli ağrılardı üçüncü gününde belli oldu bebeğimiz.
Nisa46 Cemrenuraydin Evet hep sağ agrıyo ve bacagıma vuruyo bazen agrısı ama bu pıt pıt olayına şaşırdım adetime 5 gün var bakacam🥰
Nisa46 Hosgeldinbebek Ya evet aslında belli olmaz sadece şaşırdım nrden böyle olduguna bide batma başlayınca sorayım dedim başına gelen varsa merakım gider gibisinden