minikmucizem1_ Ozgecetindag 32+1 olduk herşey zorlaşmaya başladı bi an önce kızımı kucağıma almak istiyorum 🙈
busravolkan Sevdaaam09 Songul_grn Şu saat itibariyle bizde 34+3 olduk. Nasıl gidiyor, durumlarınız nasııııl 🥰
Burcudedetas 33+4 olduk çok şükür😌 ama artık ben oturduğum yere sığabiliyorum ne yattığım yere karnım taş gibi sertleşiyo 😔
nagsal-48 Burcudedetas 32 haftaligim ben de aynen öyleyim özellikle akşamları, akşamlari özellikle karnım haftaya ya da bi kaç güne doğuracak gibi 😬 lakin 55,54 gün falan var doğuma
MahurunAnnesi Hele şükür burda ben gibi bir an önce doğmasını bekleyen hamiş anneler var 😁😍 34 Haftalık Olduk bende bir an önce oğlumla tanışmak istiyorum kontrole gitmedim iki hafta önce 2300 dük suan sizin kilo kaç acaba biliyotmusunuz 🥰
Sevdaaam09 busravolkan bende adet sancısı gibi ağrı oluyor 2.3 gündür sureklide tuvalleten çıkamıyorum idrarim geliyor her dakika
Songul_grn busravolkan çok şükür iyi gidiyor ama belim ve şeyim 🙈 çok ağrıyor bazen zor yürüyorum oturduğum yerden kalkınca