Ysmn_13
Esrayigit
tbmn
Tugceasl
Digdemdurukara kızlar merak edenlere hepsne toplu cvap vermek istedm.Bebeğim şuan 26 günlk orda doğum yaptm.Acilden giril yaptm suyum gelmişti hemen yatış yapıldı.benimle İlgilenenler canım bebeğim diyerek konuşurlardı çok iyilerdi.Hemne eşini ara onla görüş sonra seni sancı odasına çıkarıcaz dediler.Eşimle bi 5 dk konuştm acilin önünde sonra odaya alındım.Benim suyum erken geldiği için suni verildi bna hemen bebeği almak istediler.Suyum flan yanımdaydı gayette sancı çekerken içiyordum .Sancı odam tek kişilikti herkesin sancı odası tek kişilik,duş aldırdılar bma o sancılara o kdar iyi geldi ki.Sancı odanız daha sonra aparat takılarak doğum odanıza çevriliyor orda doğum yapıyosunuz doğumhane yok🤗 bebeği asla 5 dk bile yanımdan ayırmadılar,yanımda sildiler yanımda testleri yaptılar.Servise indiğimde odam 2 kişilikti ama benim girdiğim gün odadaki kişi tabırcu oluyordu yani yine oda size kalıyo odalarda 2 kişi kalmıyo.Yanımdaki kadın sezeryan doğum yapmıştı 2 gece kalmış o da gayet bebeğiyle ilgileniyor ve iyi gözüküyordu.sezeryanlılara da eşleri yanına gelmesi flan izin verilmiyo,görüşe gelebiliyorlar 1-2 saat kadar.Normal doğum yapanlarada aynı şekilde.İster annenin ister eşiniz görüşe gelebilir ama sadece tek kişi alıyorlar.Ben çok memnun kaldım öneririm.Ayrıca doğumdan sonra servise indiğimde benek için birdütü hediye verdiler.Bepamthol pişik kremi molfix ve evybaby bezler deneme boy benek deterjanları vs..🤗