Defneada Haftada suyumun azalmaya başladığını, bebeğim makat gelişi olduğunu söyledi dr’um. İstirahat yapmamı ve 2 hafta sonra kontrole gelmemi istedi. Bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı? Ve kaçıncı hafta doğum yaptınız? Teşekkürler 🙏
ags Defneada 34 gibiydi sanırım azaldı. Bol su içip istirahat ettim o hafta makat gelişe dönmüştü hatta. Sonra tekrar düzeldi baş aşağı döndü suyum da arttı. Sonra haftalık kontrollerde ara ara sınıra indi yakın takiple devam ettik su içtim ekstra bir şey yapmadım yemeklere dikkat ettim. 38. Haftaya girdik iki gün önce yine azaldığını sınıra indiğini öğrendik tekrar kontroller sıklaştı
Hacr Defneada benimde ilk hamileliğimde 28 haftada suyum azalmıştı sürekli kontrole gidiyordum bi normale dönüp bi azalıyordu en son 37 haftamda doktorum iyice azalmış deyip sezeryana almıştı. Şuna ikinciye hamileyim bunda da bi ara sınırdaydı suyum şuan normal çok şükür 🤲🌸
SKelebek Defneada canım benim 22. Haftadan beri su azlığım var. Çok şükür şimdi 33+5 olduk. çok yorumlamaya ve günde 4,5-5 lt su tüketiyorum her gün havuç suyu içiyordum ama şimdi 20 gündür bıraktım midem almıyor. Terlememekte ve dinlenmeye özen göster.
Zhl06 Defneada ilk gebeliğimi tarif etmişsiniz resmen suyum nerdeyse bitmişti makat gelişti acil alınmıştım sezeryana 38 haftalıkta
Defneada SKelebek çok geçmiş olsun size de… bu güne kadar hiçbir sorun yaşamadım. Suyun azalmaya başlamış dediğinde korktum açıkçası. Teşekkürler paylaştığınız için. Size de güzel doğumlar diliyorum 🤲🙏
Defneada Zhl06 bebeğiniz sağlıklı doğdu inşallah 🙏 internette bir sürü korkutucu Bilgi var. Bebeğin böbrek problemi fln gibi
begumseker Defneada benim konunuzla ilgili bilgim yok ama havuç suyu, suyu arttırıyor gibi bişeyler okumuştum daha önce burda.. ne kadAr doğru bilemiyorum tabi ama bi araştırın isterseniz..