Seymaaygzz Mirzabg278 4 lu test Akdeniz anemisi olanlara ve akraba olanlara yapiliyo canm herkese yapılmaz doktorun mu söyledi?. Eğer 2 lide 3lude risk gördüyse ondan da yapabilir tabi.
Unlukacar Mirzabg278 canım benim doktorum 2li test yaptırdı temiz çıkınca 20. Hafta için detaylıya yönlendir di 3 lü ve dörtlü istemedi bi çok kişininde böyle canım genelde istese yinde yaptırırdım senin 2 Li testin nasıl çıktı canım
Susaminannesiii Mirzabg278 2 li yaptırdım cok iyi geldi. 4lü taramada özellikle nöral tüpe bakılıyor spina bifidaya. Fizyoterapist olarak cok korktugum hastalıklardan birisi bu nedenle 16 hafta da ultrasondada tek tek tüm onurlarını baktık şükür cok iyi görünüyordu 4lü taramada yaptırdım cnkü ultrason görüntüsü haricinde 4 lü tarama testinde kandan alfa feto proteine bakılıyor buda spina bifida için fikir veriyor bu nedenle önemsedim ccok iyi geldi sonuclarım. detaylıyada girecegim insallah
Mirzabg278 Aslında ben 2 li de yaptırmadım 3 lu de ama yaptirmami söyledi akraba da değil eşim bı sorun olduğu için midir
Prensesannesiesma 2 li test yaptırdım gayet sağlıklı çıktı 4 şü tarama testi yaptırdım biraz riskli çıktı özel de doktorum ayrıntılı ultrason a girmemi söyledi burda ben yapmıyorum araştırma hastanesinde daha iyi sonuç alırsın dedi şükür temiz çıkmıştı o da