Yrn sezaryan olucam lütfen bilgi
Genel anaztesi ile Sezaryanla doğum yapanlar
Dileksrdgn epidurali neden düşünmüyorsun canım
Cramel korktuğum için istemdim komple bayiltim bni hiç bsey hisetmek istemiyorum ddim
Dileksrdgn canm genel anestezi neden, spinal olmanı öneririm bebeğinin doğduğu ilk an bambaşka
Dileksrdgn spinaldan korkulacak bir şey yokki bende genel anesteziden çok korkarım narkoz fobim var
Cramel ben yrn o buz gbi amaliyathane ye nasıl grcem ne olcak onu. Korkusundaym
Nuriiiiii kararım başından beri genel anesteziydi oglede knstuk doktorumla çocuğumun sesini duymayı isterm ama piskoljim kaldırmaz çok ama çok koruyorum 😔😔😔
Canım genel olamazdım ben o anı yaşayıp dualarla karşılamak isterdim bebeğimi ve İnan bana Allah güç veriyor@
Dileksrdgn canım benim yengem de aynı senin gibi düşünüp genel anestezi yaptırdı ve ayıldığı andan itibaren tüm acıyı hissetti. Ama epidural yaptırsaydı birkaç saat uyuşuk olacaktı ve bişey hissetmeyecekti.bende ameliyattan çok korkarım ama benim başıma öyle bişey gelse epidural isterdim
Dileksrdgn Canım ben ilk doğumumu bilmediğim için genel anestezi oldum ama ameliyathaneden çıkarken daha acıları hissetmeye başladım asansöre binerken falan hatta hasta bakıcılara bağırdığımı hatırlıyorum acının etkisiyle oğlum odaya geldiğinde acıdan ona bile bakamamıştım 2 saat sonra acısı hafiflemişti şimdi tekrar hamileyim bu defa epidural istiyorum inşallah olursa eğer değiştirme şansın varsa epidural ol bence Rabbim hayırlı doğum nasip etsin inşallah sana da hepimize de ☺️
Dileksrdgn genel anestezi oldum. Bende sizin gibi korkuyodum hiç bisey duymak bilmek hissetmek istemedim. Yine olsa yine genel tercih ederim. Sonuç olarak bebek benim. Zaten onu her gördüğümde ilk kez görmüş gibi mutlu olucaktım, oluyorumda.. 😊😊
Dileksrdgn aynı bende sizin gibiyim herkes tepki gösteriyor söyleyince ama yapabilceğimiz bişey olsaydı yapardık zaten🤷♀️Allah yardımcınız olsun
Hayır anlamadığım karar verilmiş yarın sabah ameliyat var destek vermek varken bu kösteklik niye 😂 Herkesin doğum şekli kendine . Kimse karışamaz, kınayamaz.
Canım benim ilk gebeliğim henüz doğum yapmadım ama arkadaşlarım genel anestezi ile doğum yaptılar hiçte bişey olmadı kimseyi dinleme sabah ferah ferah gir ameliyata sağlıkla evladını kucağına al inşallah ❤️
roserosey Allah ragzi olsun canım sagol bnmde ilk bebeğim snde sağlıcakla al bebeğini kucağına 🙏
brcbr normal yapma imkanım var bnm ama bn korktuğum için sezaryan istedim isteğe bağlı bnmki
Dileksrdgn canm genel anestezi daha zor ayıldığında bütün acıyı birden hissrdeceksin daha çok agrın acın olacak bende genel anestezi olamazdım ayılamam diye, spinalde korkulacak bir şey yokki belden sinek ısırığı gibi bir iğne 5 dkkada oldu bitti bebeğin yanında harika bi an
Doktor normla dgurabilirsin dedi ama ben korkuyorum yapamam dedim bni bayiltin kesin bicin ama bn duymayın hisetmeyim ddm o yüzden isteğe bağlı sezaryan olcam şuan hala korkuyorm. Sbah olmasın die bn kan verirken tansiyonu düşen korkan patik atak olan bı insanim doktorda bnu göze almadi zaten özel hastanede olcam zaten kdni isteğim oldgu için dha fazla para alçak onalrinda işeme geliyo