Naznadir33 İkinci kez Happy moma gelme sevincim 😃 peki adetime 10 gün varken gebe olduğumu öğrenmeme ne demeli …bu arada canım annelerim bi hoş geldinizi alırım 😘❤️ Bütün isteyen herkesi rabbim sen burada buluştur olmayana da ver Aminnn 🙏
Naznadir33 Ogrtmnanne2 amin inşallah bir aya kalmaz bulantılar da başlarsa ooo çok kötü .. sizin ilk mi bebek kaç haftalıksınız öğretmen hanım 😃
Naznadir33 Yaklaşık 15 gün sonra falan .. doktorla görüştüm ilişkiden 14 gün sonra gebelik tam kendini kanda gösterir dedi çubuk test yaptım çıktı tekrar kan yaptım onda da çıktı ama çubuk teste silikti ikinci çizgi
Ogrtmnanne2 Naznadir33 benim de 7. Haftamda başladı 3 haftada baya zorlanmıştım . Ama sonra gelen geçmişti inşallah sizin daha kısa sürer. Benim evet ilk bebeğim 16. Haftadayız 🥰
Naznadir33 Ogrtmnanne2 benim ikinci gebeliğim oğlum da 6 ay aralıksız kusma vardı 5 haftalık oldum bunda hala öyle bi bulantı yok inşallah böyle devam eder … hayırlısıyla al kucağına bi avaz da ❤️
busbus35 Hyrli. Uğurlu olsun ❤️ 🙏 sağlıkla bir doğum nasip etsin ❤️ hamilelik süreciniz çok güzel geçsin ❤️🙏