Liyam alinesila evet aldılar hanımefendi ben 6kasımda doğum yaptım 3gün hastanede kaldım ve aldılar annem yanımdaydı bilmediğim birsey söylemiyorum ben
Liyam Gaye bizde de aynı durumlar eşim büyük kızımla ilgileniyor bende küçükle ama yanımda annem ve kızkardeşim de var benim saolsunlar herseye yetişiyorlar ben dinlenebiliyorum biraz da olsa
Liyam Gaye merhaba birsey soracağım size dikişler için ne dediler kaçıncı gün aldırın demişlerdi ben daha aldıramadım ya sıkıntı olur mu ki
Gaye Liyam onuncu gün aldır demişlerdi siz bugün aldırsanız iyi olur..nerede diye sorduğumda sağlık ocağında yada acilde alırlar demişti hemşire
SabinaKarsavuran Arkadaşlar necati hocaya randevu alamadım bir türlü 31 haftamdayım 2 hafta sonra kontrolüm var şehir hastanesinden başka önere bileceğiniz doktor varmıdır?
hulya1406 SabinaKarsavuran sabah erken gittiğinizde Necati hocaya sıra alabilirsiniz.Benimde dün randevum yoktu dün,bankodan aldım hemen.Birazcık bekledim girdim sadece o baksın derseniz alabilirsiniz bu şekilde.