Gaye Liyam siz ptesiye kadar çıkarsınız heralde biz denk gelemeyiz 🤷🏼♀️ sabah erkenden acilden mi giriş yapacaksınız
Liyam Gaye pazartesi taburcu olacağım kısmetse sanırım denk gelemicez Yarın covid testi için gideceğim cuma günü sabah 7de kadın doğum acilde olacağım
Gaye Liyam haftasonu girince araya çıkış yapılmıyordur tabi inşallah refakatçinizde olurda kolay geçer günler
gamzeserenn Şehir hastahanesinde ultrason fotoğrafı veriyorlarmı aceba normal muayenelerde ve size gösteriyorlar mı incelerken ekranı? Başka bi devlet hastahanesine gitmiştim vermiyorlardı ekranı bile göstermediler o yüzden soruyorum
hulya1406 gamzeserenn evet söylersen makine veriyorsa veriyorlar ekranıda çoğu doktor çeviriyor bak kalbi filan diye söylüyorlar.
Merveakbb gamzeserenn hayir canim vermiyolar ben ilk defa şehir hastanesine gitrim necati beye aldim o yoktu başka doktor onun yerine bakiyoda beni asistan muane etti bebekle iligili hiç bişey demedi duzgun muane bile etmedi hiç memnun kalmadim ultrason fotografini bile vermedi çok pişman oldum orda o munae olduguma
666 Ebru-123 ücretsiz refakatçi şu durumda almıyorlar dogum için orda takipi olmadın için bende lokman hekimden bütün sonuçlarını alıp dosya halinde şehir hastanesine de gelmelisin bende hem lokman Hekime gidip hem şehir hastanesine gidiyorum bütün testlerimi şehir hastanesinde yaptırdım sonuçlarım da hem ordaki doktorlara hemde özel için çıktı alıp gösterdim
hulya1406 Merveakbb muayene ederken sorarsanız ve foto isterseniz veriyorlar ben hep istedim hep verdiler makinalar verdiği sürece.
berenyigit06 Ayy kızlar bende Pazartesi şehir hastanesinde sezeryana giriyorum yarın gidip covid testi verecem pazartesi sabah 6 buçuk 7 arası kadın doğum acilden girişimi yaptırcam acayip korku sardı😰düşündükçe karnıma ağrılar giriyor🤕
Gaye berenyigit06 aaa bende yarın covid testi yaptırıp ptesi sezaryene gireceğim sizinde doğuma kim girecek belli değil dimi
callme berenyigit06 Ankara şehir hastanesinde doğum için doktor seçebiliyor muyuz? Eğer seçemiyorsak erkek doktor girme şansı var mı? Bu konuda bilginiz var mı?
Gaye Liyam eyvahlar olsun 🤦♀️ napıcaz biz okadar gün bir başımıza annemde İzmir’den gelecek bugün refakatçi olmak için boşuna erken getirdim kadınıda bu covid mahvetti bizi
berenyigit06 Gaye Galiba pazartesi günü hangi doktor nöbetçiyse o yaptırır doğumu 🤷♀️Off herşey tam bir muamma ya🤦♀️
Liyam Gaye aynen ya bize denk geldi tam da bu covid 😒 artık bi şekilde başımızın çaresine bakacağız ben bugün covid testi verdim yarın sabah gidiyorum müsait olursam tecrübelerimi paylaşırım sizinle
Liyam Gaye test içinde muayene sırası alıyorsunuz doktor istem atıyor çünkü benim canım çok acımadı çünkü daha önce de yaptırmıştım ama burundan girince bi hassasiyet oluyor tabi