Liyam Atesays kesinlikle haklısınız doğum doğumdur normali sezeryanı yok ikisindede yardımcı olacak birine ihtiyaç var
Gaye Liyam gidemedim randevu almıştım ama sistemde gözükmedi siz gittiniz mi sabah sekiz gibi gitsem Necati beye girebilirmiyimki?
Gaye Liyam benim korkum hocanın o gün olmaması 😔 bende gidersem aç gidicem sezaryen tahlilleri ister belki , bide doktorun ameliyat gününü bilsek keşke
Liyam Gaye aynen benimde korkum o Necati hocanın olmaması bende aç gideyim iyi hatırlattınız nolur nolmaz yarın eğer ona muayene olabilirsem bi sorarım hangi günlermiş ameliyat günleri
Gaye Liyam eşimle konuştum bende sabah gidicem randevusuz bi aksaklık olmazsa beklerken belki tanışırız ☺️
Liyam Gaye günaydın ☺️ Ben muayene oldum evdeyim şuan ama necati hoca yoktu başka bir doktor muayene etti nstye girdim ultrasonla bebeğe ve suyuna baktı alttan muayene falan etmedi sezeryan için kanlarım alındı haftaya gel gün vereceğiz dedi
Gaye Liyam merhaba ben de gittim Necati hoca yoktu başkasına sıra aldım ama çok geçe verdi sırayı iptal ettirdim cuma tekrar gidicem bakalım yada pazartesi
Yaprakk SabinaKarsavuran Sincan merkez de yeri tam nasıl tarif edilir bilmiyorum canım saatli park var büyük oralarda
Liyam Gaye bende Pazartesi sırf Necati hoca hangi gün çalışıyor diye bakmaya gitcem listeler pazartesi belli oluyormuş
Gaye Liyam izinler iptal olmuştu sağlık çalışanlarına neden yokTu Bugün anlamadım🤷🏼♀️ Umarım haftaya olur 🙂
Digdemdurukara Liyam merhabalar. Bende Necati hocaya takipliyim şuan 34 haftalığım daha ve planlı sezeryan olacağım ikinci kez. Hangi haftaya gün veriyorlar acaba. Birde refakatçi alıyorlar mı acaba sezeryanda bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz? 😊