Elmaveannesi Fatimommy 23de falan disardan belli oluyordu :) 28 haftaligim simdi oturup karnimin şişip indigini goruyoruz 🥰
Fatimommy Hurmuz16 bende 24 haftaya girdim 🤰 hayırlısıyla sağlıkla gelsin insallah🥰 merakla bekliyorum🙏
Fatimommy 62fatma yaa ne kadar sanslisiniz🥰 kız mı erkek mi🌼🎶 yaa eşim elini karnıma koyduğunda içerde dans eden bebe duruyor ya😃😍
yigitalpinannesi40 Fatimommy 31 haftalık olduk hala eşime hareketlerini görsün diye seslendiğim anda duruyor bizim oğlan 😀 Gördüğü sayılıdır
NurSema01 22.haftamda elini koydurup hissettirdim şimdi dikkatli bakınca dışarıdan göbeğimin hareketlenmesini izleyebiliyor 23.haftamızdayız 😊🥰
Arasarzu Fatimommy 23.haftamdayım eşim karnıma dokununca konuşunca tekmeliyor bebeğim 😊 elini koyuyor hissediyor
9ay10gun Fatimommy aslinds cok belli tekmrleri ama esim elini koyunca asla tekme atmiyor bizim kiz temastan hoslanmiyor galiba🤣🤣
Mamyyyyy Fatimommy 18. Haftada bnmle birlikte hissetti çünkü sürekli eli kolu karnımda ve karnımla konuşuyor☺️
Sumeyyener Fatimommy başlarda eşim elini koyduğunda hep duruyordu hareket etmiyordu. Ama 30 haftadan beri falan genelde geceleri eşim bana sarıldığında ben eşime sarıldığımda acayip tekmeliyor eşimde hissediyor tabi o kadar sert tekmeler geliyor 😂😍