Sonunda bendr dogum hikayemi yaziyorum artik ne zamn diye beklerken 39+5te bebegim dogduu gece sancilarim baslamisti zaten sanki buyuk tuvaltim varmista yapamiyomusm gibi sabah saat 5 kadar surekli lavaboya gittim geldim ama bisey yoktu sora kasiklarimda belimdr gidip gelen agrilar olmaya basladi birdaha lavaboya kalktim biraz kan gelmisti hemrn dus aldim bayagi bi kanama cogaldi ama suyum degildi sonra hatane 1 saat uzaklita oldugu icn hemen yola ciktik hastaneye geldik acikligima baktilar ama daha yeni 1 cm di rahim gevsemeye basladigi icin kanama olmaya baslamis nts ye baglandim cok az sancim vardi doktorumla gorustuk bugun yatisini yapalim artik yolda dedi oglene kadar sanci cektim hafi sancilar vardi ama acilma hala olmamisti 1 cmde kalmisti zaten cok zor muayne oluyodum acikliga bile bakmaiyorlardi dogru duzgun cok agrili oluyodu kendimi cok kasiyordum yapmamk gerek aslinda ama elimizde olmuyor iste ve doktorum tekrar bakti boyle gderdr geceye dogum anca olur drdi aciklik ilerlemiyo cunku beklemek istemedim sezeyan olmak istyodum zaten oyle oldu bebegimi kucagima aldim 3750 gr 55 cm bi oglusum oldu ve bugun 2.gunumuz bile rabbim herkeze yasatsin bu duygulari😍 tek skntmz biraz agrilar ve sūtun hale gelmemesi insallh tez zamanda gelirr. 😏Rabbim herkezi bir avazda kurtarsin 😘😘😘