Merhabalar öncelikle kızlar doğumu anlatmak isterim burda sorularınız varsa alabilirim hiç çekinmeden sorabilirsiniz 34 haftada çatı muanesi oldum eşim polis memuru görev dolayısıyla hataydayiz ama ben Urfa’da doguracagim için doktoruma burda çatı muanesi yaptırdım ve çatının uygun olduğunu söyledi gel zmaan git zmaan 37+6 olduğum günün sabahı gözümün karardigini ve sol kolumun uyustugunu farkettim sanırım gebelik tansiyonu varmış bend eğit gide düşük çıkıyordu kaynanamın evi 11 kattı ve sırf normal yapmak için günde iki kez assagi inip çıkıyordum devlet hastanesine gittim ogun çok hafif suyum sizmisti ve alttan muanede kanamaya yol açtı hemen özel doktoruma gittim ve kanamayı durdurduu iki gün sonra nisanm gelmişti 2 gün sonra gözüm karamaya kollarım uyusmaya başladı apar topar hastaneye kaldırıldim gittiğimde tansiyonum çok dusuktu ve doktorum yukarıya çık allatan muane ol açıklık fazlaysa suni sancı verelim yoksada sezaryen ol dedi ben bebeğimi tehlikeye atmak için sezaryenli kabul ettim ve 1 saat içinde sezaryene alındım yalnız spinal iğne vurundum ve doktoru beklerken kalp ritim bozuldu nefes alamamaya başladım o sırada anestezi doktoru bana genel anestezide vermiş uyandığımda herşey bitmişti aşağı indiğimde minik prensim beni bekliyordu o anı dünyalara değişmem minik aslanım şuan 8 ay 29 günlük ve yanımda uyuyor anne demesi bile beni benden alıyor 💙💙💙