40+3 aksamdan kasilmalarim oldu dogum sancilarini hep arastirdim ne zaman olcak diye cok merak ediyordum o gece gelmisti agri vuruyor geciyor vuruyor geciyordu sabaha kadar devam etti bole sabah sıklasinca hastahane gittik 2 cm acikligim vardi direk yatis verdiler acilmam 2 cm di suni sanci bagladilar normal dogum istiyordum cunku suni sanci muhtesem bir agrisi var cok berbatti duvarlari yumrukladim beni sezaryana alin diye ebeler hep acilmama bakti 3 oldu 4 oldu bu arada acilma olsun diye ignede yapiyorlardi acilmam en son 6 cm oldu ve suyumu patlattilar ama nasil sanci cekiyorum bole bir agri gitmesi yok hem suni sanci hem acilmama bakmalari hem bebegin kasilmasi cok kotuydu doktor suyumu patlatinca bebek malesefki kakasini yapti ve acil sezaryana aldilar genel istedim uyandigimda malesefki dahada kotuydu acıyı iliklerime kadar hissediyordum usume yoktu ama titreme coktu dikislerim cok sizliyordu ama bebegimi odada yanima getirdiklerinde herseyi unuttum dogumum cok cok zordu benim icin kendimi cok yiprattim rahat olsaydim bence rahat gecicekti bugun 8. Gunum yurumekte hala zorlaniyirum dikislerimden bebegimi kucagima alamiyorum sadece emzirmeye alabiliyorum ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum allah dogum yapicak olan herkese sabir versin benim icin zordu insallah herkesin cok kolay gecer normal dogum yapanlara hayranim bundan sonra..Hastahane cantasina bol bol bebek kiyafeti alin cunku altina cok yapiyor lazim oluyor depent mutlaka alin kurtarici hastanenin verdigi bez igrenc kendinizede alt ust lohusa geceligi alin cok cok rahat ama lohusa geceligi alin normal alt gecelik dikisten dolayi giyilmiyor sormak istediginuz varsa cevaplarim 😊😊