A_123 Kızlar vajinamin sağ dudak denilen kısmında sanki kiramp var gbi oluyor bı kaç kişi enfeksiyon dedi ama idrarımı yaparken herhangi bi yanma Felan yok internetten kasların gevşemesi diyo 24 haftalık hamileyim neden böyle oldu bilmiyorum
mlsmrtgl A_123 Her enfeksiyonda idrarda yanma olmuyor. Bazen Farklı şekillerde belli ediyor kendini. Mutlaka doktorunuza danışın.
aylinsss A_123 bende de buna benzer bişeyler oluyor hergün 2.5 litre su içiyorm enfeksiyon olabilir mi acaba 19 haftadayım bende
aylinsss A_123 inanın bende tarif edemiyorum bu kontrolde doktora soracağım ama nasıl soracağım bilmiyorum tarifsiz sağ taraf olduğu için ayakla bacakla ilgilide olabilir genelde sağ ayağa çok yükleniriz
A_123 aylinsss aynen canım benim kontrole 1 ay var daha o zamana kadar bir şey olmasından korkuyorum ama bilmiyorum hafta içi idrar testim yapıldı ama herangi bi sorun yok dedi
A_123 Sadece sağ bacagimi hareket ettirince açıp kapayinca oluyo normal dururken ağrı yok sadece sislik hissediuo gbiyim diğer tarafa göre bı ağırlık vsr orda
A_123 Shuezgidn ama onlari baktığı kanda gorebiliyo herşeye iyi dedi bana neden vermediki tüm kanlara baktı detayli