Mehtapakgl Momlove merhaba canım 19+1 im. 5 ekimde giricem bende 20+1oluyorum. İzmirdeyim 600 liraya yaptırcam. Bende çok heyecanliyim. Özledim kuzumu. İkili ve msafp (3 lü ) temiz çıkmıştı.
Momlove Mehtapakgl Esme1989 fiyatlar çok uçuk bende zor yaptırcam ama yaptırcam bir kaybım var yaptırmazsam içim rahat etmicek
diyhomelif Momlove İstanbul’da olanlar hiç düşünmeden Ali Ekizi tercih etsinler 🙏 ben 16+2 de yaptırdım birde 22. Haftada yaptıracağım gerçekten çok memnun kaldım
Mehtapakgl Momlove uçuk olmaz olur mu, pandemi olmasaydı bazı dev. Has. Oluyor perinatoloji uzmanı ona giderdim. 600 tl ne. Yoldan topluyoruz sanki parayı. Ama mecbur kaldık işte. Bulunduğumuz yerde yok.
Tugbahanim1 Ben de 19+5 te yaptıracağım inşaallah, İstanbul’da Zeki Şahinoğlu’na gideceğim. Detaylı ultrason fiyatı 600 TL arkadaşlar.
Bilibon 19+3 de giricez bizde perinatologdan aldik randevu 10 gunumuz var daha 540 lira dr un onermesiyle oraya gidicez bakalim hayirlisi
SeldaSngl Sibel89 Ultra park tanı merkezi 250 tl bir adet renkli fotoğraf ve cd veriyor . Ayrıca çok da iyi ilgileniyor tavsiye ederim
Meltemerman Bende 20+2 de yaptırdım 150 TL ücret verdim Çankırı’da.neden öyle yüksek ki fiyatları ben çok ucuza yaptırmışım