yaseminyasemin Minik95 benimde düşükten tam bir yıl sonra tekrar hamile kaldım Rabbim nasibine yazmışsa hiçbişey yapmasanda oluyor
Ogrtmnanne2 Minik95 ovulasyon testini senedini mi ? Ben o şekilde hamile kaldım bir araştırın isterseniz
E-v-A101 Minik95 canım her ikinizde de sıkıntı yoksa muhakkak yumurtlama ve çatlamayı Takip etmelisin rabbim muhakkak nasip eder hiç sıkma canını 😊 Ayrıca. Herkes bir yol olmuş takma falan diyor ama arkadaşlar hepimiz aynı yollardan geçtik çocuk istediğimiz an olsun istiyoruz yalan mı her. Adet geçiktiğin de büyük umutlar bağlayıp adet görünce de hüsrana uğramadık Mı Takmayın demekle olmaz. Bari biz birbirimize bunu yapmayalım takma demek yerine sabırlı ol umudunu. Kaybetme bu kadar bizde dışardakiler. Gibi yapmayalım yapmayın. Ne olur 🙏
_Ftma_ Minik95 canim inan stress yapmadigin an kaliyorsun hep öyle oluyor sen kendini rahat birak Allah biliyor zamani kendini hic skma olur insallah
afrasil Minik95 ovulasyon testi deneyebilirsin yada çatlatma iğnesi Hormon kanlarına bakıldı mı ? Dogal kürler falan var Macun var bunları denemekte fayda var bilinçli kullanmak gerekiyor tabiki . Ve kesinlikle en önemlisi DUA
Asyaa28 Minik95 güçlü olun pes etmeyin benim tam 6 yıl olmadı eşimde de bende de hiçbir sorun yoktu rahim filmi dahil tüm testleri yaptırdım ama olmuyordu 😐 her ay test yapıyordum adetim bir iki gün geçsin hemen umutlanıyordum taaa ki işe kafamdan acaba bu ay hamile olabilirmiyim düsüncesini bitirdiğim ay hiç ummadığim düsunmedigim ay hamile olduğumj ögrendim ..düsünmeyin hormonlarda etkilebiliyor . Rahim filmi çektirmenizi öneririm Rabbim gönlumuze gore versin
Evlataski Merve000 ikimizin iki çocuk arası hemen hemen aynı sizin sadece bir ay daha az 😊 benimki süpriz oldu canım çok korkuyorum yapabilirmiyim diye kızım bana çok düşkün 😔
Merve000 Evlataski İnan’ın benimde sürpriz oldu ama bence korkmaya gerek yok benim oğlumda bana çok düşkün çok fazla araştırma yaptım bebeği abiden veya abladan sakınmamak gerekiyomus kıskançlık çok fazla olurmus yapma etme dokunma dersen dikkatli bi şekilde ablasıyla birlikte ilgilenirsin Allah’ın izniyle hiç bisey olmaz 😍
Milos35 Sera34 rahim filmi cekildikten kac gun sonra iliskiye girdiniz? Bir ay sonrasi mi yoksa hemen cekildiginiz ay mi hamile kaldiniz
Remziye02 Minik95 tam 1 yil oldu bebek yok diye cok uzuluyordum 21 nisan evlilik yildonumum 24 nisanda hamile kaldigim gece darisi basina insallah bol dua edin🤗🙏🏻
Ipek0z Minik95 açıkçası senin durumunda olsam çokta üzülmezdim 🙄 evlendim, iki gün sonra hamile kaldım halbuki ilk sene hiç istemiyordum. Ama kısmet böyleymiş💁♀️ allah sana da sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah üzme kendini💜
endobeybi Minik95 sıkma tatlı canını, doğal yollarla hamile kalmışsın, yine kalabilirsin. 🙂Benim 3 yıllık evliliğime 1 ameliyat, 1 aşılama, 2 tüp bebek denemesi, sayısız doktor görüşmesi sığdı. Hala da hamilelik yok. Hiç hamile kalamadım.
PapatyaGuzelii @Minik95 bak bı düşük yasamissin demek ki hamile kalabiloyorsun canım ,bence stres yapıp kafana takma bak sonrasında nasıl hamiş oluyorsun 🤗 stres herşeyin düşmanı kafanı dağıt biloyorum zor ama sen dediğimi yap sonra dua edersin inan 💐❣️