Zeysal Hanımlar merhaba bilen varsa lütfen yardımcı olsun 21 haftalık serklaj sonrasında rahim ağzında uzayan , kalınlaşan vs olan oldu mu ? Olduysa nasıl oldu lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim .
ilknr_ylmz94 Ben 18.haftada 25mm kısalma sorunu yaşadım iğne be fitil kullandım 21.haftada 47mm ye uzamıştı serklaj olmadan düzeldi hamd olsun
Zeysal ilknr_ylmz94 Mehtap06 Allah razı olsun bana da dua edin lütfen , ilaçları kullanmak dışında neler yaptınız ? Benim serklaj yapıldı 15 mm ile ve hunileşme vardı ilaç ve iğne kullanıyorum benim ki de uzasın Rabbim tez zamanda hayırlı mübarek bir şekilde
Mehtap06 Haftada rahim kısalığı olduğu anlaşıldı 26 mm serklaj olmadım progestan ve iğneyle şuanda 35 mm ve 32 haftalığım ilaçlar işe yaradı çok şükür inşallah sizlere de yarar sağ Salim evlatlarımızı kucağımıza alalım 🙏🌸
Mehtap06 Zeysal serklaj olmadığım için durumumuz farklı sanki nasıl bi durum bilmiyorum canım ama dualarım seninle 🙏 zor bi süreç oluyor ama her şey sabır ve dua ile ben bol bol dua ettim Yasin okudum inşirah süresi okudum içim rahatladı sürekli dinlendim bi yemek yaptım o kadar ev işi filan yapmadım imkanın varsa sende böyle yap inşallah faydasını görürsün canım içini ferah tut herşey Rabbim den 🙏