Senasehr Kızlar bir çok kişiden duydum Sabun rendeleyip kullanıyorum çok memnunum diye bu konuda bilgisi olanlar beni aydınlatabilir mi nasıl kullanıyorsunuz makine de kullanmak nasıl oluyor 🤷🏽♀️
delettdmom66 Senasehr bn dalan roxy sabun tozu aldm ama bidaha sıvı bebek deterjanı alcam hep 3 kere durulama yaptm az bsy atmama ragmen
Deniz14 delettdmom66 ben de dalan roxy sabun tozu aldım kullandım ne kalıntı bıraktı ne da başka bir şey gayet memnun kaldım 🤔🤔
GamzeDelikta Hacışakiri rendeledim ve avcumun yarısıyla attım makinaya aynı deterjan gibi yıkadım canım yumuşatıcıda kullanmadım ne kadar az kimyasal olur savo kadar iyi miss gibi hacışakir koktu bebişimin kıyafetleri de 👍🏻
delettdmom66 GamzeDelikta Yok cnm çok atmadm ilk defa kullanacağım içn köpürür faln dedm fincanın yarısına kadar koydum ama hep kıyafetlere yapışmıştı
GamzeDelikta Benimkiler iyi oldunbilmiyorum da ben memlun kaldım renkli beyaz diyede ayırmadım zaten bebek eşyaları kaliteliydi öle boyası falan çıkacak bişiler yoktu hepsini bir attım kısa proğramda bi suta girip çıkmış oldu
Deniz14 [bilinmeyen] makineden makineye farklılık gösteriyo sudan da olabilir bilemedim çünkü paketin arkasında suyun sertlik derecesine göre ne kadar deterjan koyulmalı falan hepsi yazıyo 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Bisaniye Zaten toz bebek deterjanları beyaz sabun tozu ☺ Ama durulama sorun oluyo diyor kullananlar uni baby sıvı deterjanı başarılı 👍
firdevs Arielin bebekler için olanını alacağım ben de bir dahaki sefere sabun tozundan arındıramadım ben de 🙈
EbruHcsnmz Ben makineye zarar verebılcegını duymustum kalıntı olmasından sıkayet edenlerde bıraz sıcak suyla karıstrp koyarsa kalıntı ve camasıra yapısma olmaz