Fatmir Merhaba oğlum olack 37+1 olduk ama ısimde kararsizim baba suskunlugunu koruyo bn ömer ayaz düşünüyorm baba çınar dedi ama çok üstünde durmadı açıkçası kendim koymak istiyorm kızımda kendi koymuştu cinar ayaz olur eğer ikimizin istedigi olursa ama ikiside kuranda gecmiyo siz güzel anlamlı isim önerirmisiniz aklımda bulunsun
Mlsh Fatmir Kur-an da gecmese ne olur ki ? Sen evladini Kuran ahlakiyla buyutmeye calis, hayirli bir evlat olsun yeter. Bu Kuran da isim gecmiyor mevzusuda bu postlarda ortaya cikti 🤔
OzturkNazan Fatmir öncelikle allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😊 bizde 37+2 olduk cok şükür 🤗 üç ay öncesine kadar Ali Asaf olsun istiyorduk ama sonra vazgeçtim Ali Atahan olsun istedim😍 belki size de fikir olur 👶🏻
Fatmir Mlsh Mlsh büyüklerimiz hep ole derler kuranda geçmesi tabiki daha güzel ama en azından anlamı güzel olsun istiyorm
Mlsh Fatmir canim takilma boyle seylere, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Istedgn ismi koyabiliyorsun ya ona sukret, benim gibi kaynana kayinbaba adi koyma adeti olan bir aileye gelin gitmedigine sukret 😉
Fatmir OzturkNazan amin canm cümlemiz inşllah ömer asaf düşünmüştüm ama ayaz daha hoşuma gitti hala emin degilm mirza mi olsa acep kızım necla miray