Anne49 21 haftalik hamileyim ... 16.haftadan beri hissetmeye başlamıştım ama bu iki gündür kızım hareket etmiyor aranizda böyle bi durumla karşılaşan varmi...😏
Evaask Anne49 tatlı biseyler yeyin. Sol tarafınıza dönüp uzanın. Yorgunsaniz dinlenin. Ama devam ediyorsa hareketsizlik mutlaka hemen gidin. Allah korusun.
YagmurAnnesi Anne49 Genelde bu haftalarda bebişler biraz hareketsiz oluyor ama hiç hissetmiyorsaniz mutlaka doktorunuzla gorusun. Çok yoruldugunuzda bebeginiz dinleniyor diyorlar. Benim kizimda o haftalarda cok hareketsizdi. Ama ihmal etmemek gerekiyor tabiiki.
Tugbaumit Anne49 canım ben 17. Haftamda hissettim sonrasında uzun bir süre hissetmedim bende çok korkmuştum bişey mi oldu diye şuna 26+4 deyim doktoruma sorduğumda 28. Haftaya kadar bebeğin hareketleri çok yada az olabilirmiş 28 den sonra bi düzene giriyor demişti ama sen Aklını çok karıştırdıysa bi doktoruna git istersen
Asli91 Anne49 21.haftamda doktorum bebek hareket etmiyo gibi gelebilir hemen endişelenme demişti.Ama çok şüphe ediyosanız doktorunuza görünün.
Frida Her şeye rağmen hissetmiyorsanız doktora görünün bi, ben de 16. haftada hissetmeye başladım 18. haftada 2 3 gün hissetmeyince dr gittim ama problem yoktu daha düzene girmemiştir dedi şimdi 21 olduk.
feyza123 Anne49 yorgunken hissetmezsiniz bide küçük olur ilk zamnlar bende hissettim 20.haftada hissettim 1 2 hafta sonra kesildi durdu 1 2 hafta da pek hissetmedim sonra duzeldi