sibell777 Kızlar benim eşimin babası kayınpederimin adı Ahsen kızıma Eşim Ahsen asel bu ismi koymak istiyor bende asel lina koymak istiyorum. Ama Ahsen ismi kayınpederimin adı diye istemiyorum ama sizce hangi isim daha iyi
Mom046 sibell777 Valla ne kayınpeder isimleri var öyle polemik yaşanacak yada fikir ayrılığına düşecek olsam yine de beterlerini düşünür Ahsene şükrederim herhalde 😁
sibell777 PelinErckti isim savaşına girdikte asel lina çok güzel geliyor bana Ahsen de kayınpederimin adı bahane koymam diyorum koyulacak Ahsen bak dinle kulağa ne güzel geliyor diyor 😁😁
CaglaMangaloglu Derin2828 evet bende aynı düşüncedeyim. Her yerde görüyorum ki herkes Asel koyuyor. 😞 Bence Ahsen çoook daha güzel. (Tabi kayınpederinizin isminin Ahsen olması çok ilginç ama neyse 😬)
61Aysen sibell777 Ama Ahsen de kotu deil Ben Aysen mesela bi harf oynuyo aramzda Ahsen de kotu deil hoş ama kayinpederin ismi olsa iyiydi dede rorun ayni ism ne gerek var Asel.lina koy o yuzdn😂
Fatmagzl33 Normalde ahsen derdim ama kayınpederinin ismi olunca kayınbabamın isminin kızımda ne işi var düşüncesi geliyor 😀
sibell777 Fatmagzl33 bende onu demek istiyorum canım ya ondan zaten Ahsen de smdi sizler beğendiniz eşim şımardı 😁😁
Huriyeolgn sibell777 ben cınsıyet ogrenmeden kızım olursa asel lina ıstıyordum esım begenmedı elis ısmını buldum 12 de tahmını erkek dedıler sımdıde kesınlestı oğlum olucak ama asel lına guzel canım
Pinkyellow sibell777 ahseni kız ismi olarak biliyodum çok da severim isim olarak, Ahsen sıla da kulağa güzel geliyor bence ☺️
sibell777 CaglaMangaloglu yaa tamam kızlar bu akşam cinayet var haberlerde duyarsınız Ahsen ismi yüzünden eşini öldürdü diye 😁😁😁😁😁 işin şakası cidden hepiniz o ismi bgenmişiniz 😁😁