Sevgisena_54 Fatmanur_33 ben ilhan bey için randevu sorayim dedim ekim full dolu kasim ortasına kadar doku dedi ama öyle bi zamanda aradın ki az önce birisi gelemeyecegi için iptal ettirdi dedi üzerine aradın dedi ayın 15ine randevu yakaladım ben 😀😀😀💃💃💃💃 bi de ona gidim bakim orda havalar nasıl 😀
Nurrnur Arkadaşlar üniversite hastanesinde normal doğum düşünüyorsanız doğum öncesi sancı odasında ve doğum esnasında yanınıza kimseyi almıyorlar haberiniz olsun. Bu süreci yalnız geciriyorsunuz arada ebeler kontrole geliyor.
Fatmanur_33 Nurrnur bunu öğrenmek istiyordum bende gerçekten çok sağolun siz mi doğum. yaptınız üniversitede?
Fatmanur_33 Sevgisena_54 vazgeçtim ben ya nolurss olsun artık medicale devam edicem baksana sancı sürecinde ayrı oda veremiyorlarmis yanına kimse giremiyormjs bu çok kötü yanı önemli olan sancı süreci zaten
Nurrnur Fatmanur_33 hayır ben yapmadım yapan arkadaşlarım söyledi. Bende bu yuzden vazgeçtim üniversiteden.
burcu60 Arkadaslar devlet hastanesine gdiyorum bebegim 37 haftalik bebek küçük dedi doktor sancim çıkmadi su zamana kdar neden denilmedi küçük diye 🤔anlamadigim nokta o daha once boyle bir durumla karsilastiniz mi
Ysmnbkr burcu60 her diyene inanma sen. Çünkü bende bi kere devlette ceren mert diye bi doktora gittim saçma sapan seyler söyledi 5 hafta ondeymis de bilmem ne bende korktum hemen Medikal E geldim mehmet nalbant a yok öyle bişey gayet sağlıklı bebisimiz dedi.yani bazen ordaki doktorlar anlamiyo sanırım o yüzden sen moralini bozma herşey yolundadir allah in izni ile insaallah
Ysmnbkr burcu60 sağlıklı ise takma bebeğe kilo aldıracak seyler yemeye özel göster canim kaşar süt fındık ceviz muz vs
ikizlermom Kızlar üniversite hastanesinde kadın doğum polikliniğinde yatış yapan hastanın yanına bir refakatçi alınıyor mu bilgisi olan var mi