ikizlermom Ya benimde tek yumurta ikizi ve riskli gebelik olarak geciyor Mehmet beye gidiyorum acaba İlhan beyede mi bir görünsem belki o başka biseyler söyler yoksa çok erken doğum yapcam kafam allak bullak yeni doğan yoğun bakım üniteside önemli çünkü
nidarcn Fatmanur_33 bi kere ödedim sonrasında 10 gün ücretsiz zaten ondan sonrada direk kontrole diye gidince hasta kayıtta kayıt açtormadığım için ücret ödemedim
nidarcn Fatmanur_33 randevu aldınmı ben randevu almıştım diğer sefere çağırdı dedimki çok sıra var oda o zaman sen direk yanıma gel kayıt açarım dedi bende daha randevu almadan hep yanına gidip açtırdım kayıtları haftada bir gidiyorum işte hasta kayıtla uğraşmadan direk ismimi yazdırıyorum ordan sıram gelince içeri alıyo birde bende o doktora doğuma bi ay kala başladım yani takipli hastası değildim
Fatmanur_33 nidarcn yok işte ben randevu almak için aradım.dun ama İlhan beye bir ay randevu dolu dedi. Aslıhan hanım varmis bı de o da iki buçuk hafta doluymuş zaten ben 35haftamdayim.surda bir iki haftaya dogururum o yüzden bir aya sıra alamam ki 🤷🏻♀️😕direk sabahtan gelip sıra alabilirsiniz dedi de pek bişey anlamadım
burcu60 Ummu123 bende süleyman barına gdiorm devlette dogm yapmayi dusunuyorum neden memnun kalmadnz bn bir kere gittim ona ama
Ummu123 burcu60 çok ilgisizdi ultrason görüntüsü bile vermedi enfeksiyon oluşmuş söylemedi sonradan başka doktora gidince öğrendim yani kişiden kişiye göre değişir yani ama ben memnun kalmadım açıkçası birde pandemiden dolayı devlette şu an doğuma almıyorlar diye biliyorum
burcu60 Ummu123 anladm.ben de orada yapmayi düşünüyorum randevu bulamiyordum sk sk arayarak öyle alabildim bilmiyorum doguma nasl olck
nidarcn Paradise kalabalık dün gittim mesela hastalar çok beklemesin diye iki klinikte birden çalıştı yan taraf boştu bi hastayı oraya başka hastayı kendi odasina aldı birisi hazırlanırken ben diğeriyle ilgileniyim beklemesinler boşa dedi gauet memnunhm
Paradise Fatmanur_33 arkadaşların dediği gibi bi ilham beyi deneyin sabah erkenden gidip ama ilk defa geliyorum demeyin . Medikal haketse neyse ama haketmiyor rafakatçiue bile ücret alıyor ben ilk çocuğumu Ankara’da doğurdum 2000 TL idi ama fotoğraf çekiminden anı kartların kadar ilgi alaka doğum koçu Hersey vardı
Fatmanur_33 Paradise ilk.defa gelip gelmediğimi bilmezler mi zaten çünkü hastanede hiç kaydım.yok.dsha ilk olacak 🤔
Ummu123 Mnp yapılmıyor diye biliyorum bir tanıdığımız acile gitmiş doğum için üniversiteye yollamışlar almamışlar hastaneye
Paradise Fatmanur_33 elinde bi kağıda yazıyor sekreter ilk defa mı geliyorsunuz diye sormuyor siz de belirtmeyin ilk diye
Fatmanur_33 Paradise anladim cnm sağol arttik gidince gorucem nasıl ilerliyor işlem.suan hiç gitmedigim için bilemedim 🤭😊
Dilara60 Ysmnbkr Ummu123 Fatmanur_33 nidarcn Paradise kızlar ben Fethiye’de özel bir hastaneye gidiyordum Tokatlıyım normalde. Dün akşam özel bir sebepten dolayı Tokata gelmek zorunda kaldım 38+5 haftalık hamileyim bu arada. Doğumuma çok az kaldı nişanım gelmişti 2 cm de açıklık vardı. Hemen bir doktor bulmam gerek doğum için lütfen yardımcı olur musunuz 😔
Ysmnbkr Fatmanur_33 siz ne zaman gidiceksiniz. Bende hiç gitmedim gidince yazar misiniz aliyo mu muayeneye
Paradise Dilara60 şöyle maddi durumun varsa medikalde Mehmet nalbant ama üniversite hastanesinde İlhan Bahri delibaş da en as onun kadar iyi ikisinden birine git acil doğum diye onlara yapmak istediğini söyle Tek sesle kurtulursun inşallah canım