Simirna35 Selamlar, ben sezeryan doğum sonrası korse kullandınızmı, kullandıysanız hangi korseyi tavsiye edersiniz onu sormak istiyorum, doğumum sezeryan olacak ama korse konusunda hiç bir fikrim yok 🥰🥰
Arapgelin Simirna35 ben 13 gün önce sezeryan oldum 1 hafta sonra doktorum tak dedi ben takınca dikişimde kanama oldu takamadım 😪
Beyaban Simirna35 bende normal dogum yaptım 6. Günümdeyim internetten sipariş ettim bugün trendyoldan ordan bakabilirsin hem uygun fırsatlılarda var
Burcuu3761 Simirna35 sezaryende kokay kolay takılmıyor bende takamadım 1 ay geçti tekrar denedim yine olmadı dikişlerim inanılmaz ağrıdı
1234j Bende normal doğum yaptım taburcu olup eve gelince hemen taktım fark etmez herhangi bi korse olabilir önemli olan toplaması doğum yapmama 10 gün oldu göbeğim toplandı baya çok şukür :)
Simirna35 1234j Allah analı babalı büyütsün, bende abiyelerin altına giyilen tarzda tayt gibi olanından var ama o işimi görürmü, lohusalık için yeni bir tane temin etmem gerekirmi bilemedim o yüzden fikir almak istedim🥰
Ebrulig Merhaba 5 gün önce sezaryan oldum. Dikişlerim estetik dikiş ile yapıldı. 3. Gün korse kullanmaya başladım. Korse sizin lohusa kanamanızı daha iyi atmanıza ve duruşunuzu desteklemenizi sağlıyor. Eğer doktorunuz bir sakınca görmezse öneririm. Ben hep S beden giydim hamilelik öncesinde korsemi 38 beden aldım. Markası https://www.dagi.com.tr/ten-kadin-bel-korse-p123413