merveyeni Arkadaşlar merhaba ben 6+4 günlük hamileyim tahmin edersiniz ki daha bu kadar erken göbegim cıkamaz gebelikten dolayı ama ben kabızlık sorunumundan 6 aylık hamile gibi duruyorum çözüm önerisi olan varsa yazabilir mi çok rahatsız olmaya da basladım 😔
ipeksfr merveyeni bende de aynı problem var ılık su içiyorum. Kuru incir biraz rahatlatıyor. Ama doktoruma soracam artık ne yapabilirm diye😔
BBYaman merveyeni duphalac iç yardım ediyor ben öyle atlattımdoktorum verdi hamilelikte zararsız saten sadece tuvalete cıkartıyor
aon9161 merveyeni bende yaşamıştım sabahları ılık limonlu su icinede bikaç damla yağ damlatıp iciyodum.. kayısıları mutlaka suda beklet yada haşlayıp ye daha etkili oluyor.. tabi ben bunları yapıp yinede düzelmeyenlerdenim oyuzden doktorum magnesi calsine diye bi toz verdi onunla ancak düzene giriyor.. ama ilk 3 ay kullanılmamalı.. sabahları kahvaltıdan önce suyunu kayısını yiyip bacaklarını yukarıncekerek yürü evde kahvaltını ondan sonra yap .. bu arafa sütte iyi gelebilir..
dlrgktn Ben kabızlık sorunu yaşamadım çok şükür 17+5 teyim kuru kayısı yiyorum hergün bol sıvı tüketiyorum tavsiye ederim
Bebegim En güzeli kayısı kompostosu hem hamilelikte komposto çok önemliymiş hemde kabızlık sorunu ortadan kalkıyor şekersiz komposto yap iç canım
Brcusyma merveyeni benbu konuyu doktoruma sordum lifli yiyecekler ye yogurt ve süt tüket dedi ilaç falan vermedi. Activia yogurtları var ya onları ye dedi. Ama bana hic biri fayda etmedi bende kuru kayısı yemeye başladım az da olsa o fayda etti.
durul merveyeni sabahları aç karnına yarın kibrit kutusu kadar tahin helvası çok iyi geliyor üzerine de büyük bir bardak su . Bir de ayva çok rahatlatıyor beni tavsiye ediyorum.
Ceydazgl Canım ben herşeyde tiksindiğim için sadece lifli gıda olarak elma yiyorum, çok şükür bu hafta düzeldim daha iyiyim,elma yemeyi dene derim
1PrensAnnesi merveyeni cnm ıspanakta buldum şifayı ben ıspanağı yağda öldür ye hemen düzeliyo bağırsaklar
MerveGulmez Benim yillardir kronik kabizlik sorunum var ve uzun zamandir ilac kullaniyorum hamileligimde de kullandim 'dulcolax' doktorunuza sorabilirsiniz hamilelkte kullaniminda da bir sakincasi yok.
Kevser112 Evde mutlaka lavman bulundur cok zorlayıpta hemoroid (bağsur) olmaktansa hiç yapamadıgın zamanlar lavman uygula. Libalaks adı eczanelerden alabilirsiniz.