_Ftma_ Merhaba birseyi merak ediyorum gögüs ucu kararmasi herkezde oluyormu ben 15 haftalik hamileyim öncekine bakarak karardi biraz ama öyle cok degil sanki bir gün daha kara ertesi gün öyle degil gibi anlamadim
SEVGiHASAN _Ftma_ benimki bildiğin simsiyah oldu ucu ve üstlere doğru çok çirkin geliyor inşallah doğumdan sonra geçer
Superisiiiii Benim göğsüm bembeyaz pembemsiydi şuan 38 haftada koyu kahve hatta anneme gösterdim güldü falan yani normal benim pembeden siyah oldu resmen
Merveilkcan Superisiiiii bende 25. Haftadayım benim daha erken kararmaya başladı 20 de falan kararmaya başladı birde açık tenli olmama rağmen
_Ftma_ Memetzeynep malesef ayda 1 gidiyorum doktora 21.10 gidicem doktora o zaman söyler insallah sizinki bellimi☺️
Memetzeynep _Ftma_ ilk günden mide bulantısı ve karnım küçük olmasına rağmen çıktı ve çok aşağıda ilkte böyle değildi
gmzcvk Memetzeynep yasadigimiz belirtilerimiz o kadar benzer ki erkek mi olacak acaba 😍😍💙🧿 gecen gun bir post okumustum gogus ucunu erkek bebekler karartiyor diye ama tabi ki koca kari hurafeleri gibi birseydi 😂😂 oladabilir cogu cikiyor 🧚♂️
Mapleleaf gmzcvk benim oglusum olacak ins ve evet gogus ucum karardi cok erken oldu hatta ve ucu buyudu beyaz tenli olmama ragmen ama normal diye okudum
06busraa Benım kızımda zenci gıbı ucu kapkara olmustu 🙈🙈 bunda ise erkek kızımdan kalan kararmalar acildi şükür 🤣
Gulsen4224 06busraa ayy tam tersi oğlumda kapkaraydı bındada nasıl açıldı acaba kız mı kızım olacak hissi var bendede oğlumda herkes kız dedi ben oğlan dedim oğlum oldu bundada içime koz doğuyor 😂