Pnar12016 rumeysaa1 lanolin aldı eşim eczaneden 20 gr 30 TL baya gidiyor ama bi kaç gün içerisinde iyileşti göğüslerim daha 9 gün oldu doğum yapalı
Zehradmrlsym rumeysaa1 lansinoh alıp kullandım doğuma 1 aya kala doğumdan sonrada her emzirme sonrası sürdüm yaklaşık 1 haffa. Hiç yara olmadı memnun kaldım 60 TL ye almıştım ben baya da kullandım ve halen bitmedi az az sürüyoruz zaten lansinoh onerebilirim
HKY Pnar12016 kokusu ağır mı? Yıkamak gerekiyomu emzirmeden önce? Bu lansinoh markasının ki değil demi onun 20gr olanı yok çünkü o da baya pahalı bence ya
Folikasit18 rumeysaa1 güzel o zaman vaktiniz var inşallah. Netten araştırıp bakabilirsiniz şu an büyük marketlerde ayva bulunabilir belki. Ayva çekirdekleriyle doğal bir jel hazırlamıştı arkadaşım ama jel kıvamı alması İÇİN bir süre beklemek gerekiyor. Doğumdan önce kullanmaya başlamıştı çok faydasını gördü. Ben de ikinci de o ayları görebilirsem yapacağım inşallah 😍 aklınızda bulunsun
Pnar12016 HKY aynen lansinoh çok pahalı tıkamak gerekmiyor emzirmeden önce lanolin 20 gr eczaneye bu sekılde söyleyin gösterir size mor bi rengi var dış ambalajının
aay1 @rumeysaa1 ben daha doğum yapmadım ama göğüslerimin uçları yara gibi oldu süt bezleri çalışmaya başladığı için lansinoh aldım ben kullandım iyileştirdi göğüs uçlarımı memnun kaldım tavsiye ederim
DYG93 aay1 aslinda sadece kurudugu icin banyo sonrasi tum vucuda nemlendirici kullanmanizi oneririm 😇
aay1 @DYG93 evet almadan önce onu denedim nemlendirici kullandım ama faydasını göremedim göğüs uçlarımda hiç bende göğüs uçlarına yönelik olmadığı için etki etmediğini düşünüp göğüs uçlarına yönelik aldım☺️
HKY Pnar12016 trendyolda 15liraya buldum dediğinizi demek o da yıkanmaya gerek yok iyiyse onu alayım bende 🥰teşekkürler