Esrabrc Merhaba anneler😊 37 haftalık hamileyim, beyfendi yan yattığı için sezeryan olarak planlanıyor doğumum. Normal doğum için çabalamama rağmen bebeğin pozisyonunda değişiklik yok. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Neler yaptınız😊
Aknkbr Esrabrc bana doktor bol bol yürü dedi ve burda birinden duydum emekleyince dönüyomuş benimki bir başaşşağı bir makat duruşu dönüyo bilmiyorum nasıl gelecek 😁😃
Bsraydin Yerleri silme pozisyonunda dur oyle okumustum..yerleri sil secdeye git gel vs. allah yardimcin olsun
Kkaya0153 Artık büyüdüğü için 37 den sonra dönmesi zor benimde durum aynı sezaryen olacam bu yüzden 38 de. Eger doğum başlarsa ayaktan gelmeye çalışır bu da risk dedi dr.um. Yoksa 39 u beklerdim ama bekletmiyor kimse.
Esrabrc Hayatuysal34 döner daha zamanın var ama hiç oturma, bol bol yürüyüş yap ve yukarıda bahsedildiği gibi emekle gerisi bebişin elinde 🙏🏻
Kbrydgd Esrabrc benimde 34 _35. Haftalarda makat durus geliyodu ..sezeryan planliycaktik doktorumla . Ama 3 hafta sonraki randevuma gittigimde döndüğünü öğrendim . O süre zarfinda evi her gun 2 tur emekliyerek dolandim. çömelme hareketleri yaptım.. yürüyüş yaptım . Meryem suresini okudum . Bebeğimle konuştum sürekli . Bide instagramda bi doktorun sayfasinda bebeği döndürmek icin bi hareket vardi koltuktan destek alarak yapilan . Onu yaptim gunde 2 3 kez . Burda bir kac arkadastan da duymustum . Elhamdülillah döndü bebeğim . Ya bunlari yaptim diye döndü yada dönesi vardi bilemiyorum artik😊