Nurclskn Kizlar.merhaba, dogumdan once yapilan boy olcumuyla dogdugundaki boy olcumu ayni miydi? Ultrasonda yanilma payi var mi
EylulEmre5458 Nurclskn boyunu bilmem ama benim doğum yaptığım gün acilde 3500 kilo dendi dogumhaneye alındım orda da çatı muayenesiyle ultrasondan baktılar doktor dedi ki bebeğin çok küçük 2kilo 200grm dedim aşağıda acilde 3bucuk dendi hayır çok küçük bebeğin dedi o günün sabahı doğum yaptim 3450grm doğdu yanılma payı oluyor malesef ki
Tugcebyr Nurclskn ultrason en son 49 demişti 52 cm doğdu kilosunuda ultrason 3 kilo 100 grm dedi 3 kilo 575 gram
begumseker Nurclskn yanılma olabiliyor boy ve kiloda. Doktor son zamanlarda bebek kıvrılıp durduğu için doğru ölçüm yapamadıklarını söylemişti..
Elif_gur12 Nurclskn benim çocugumda 52-53 cm çıkıyordu ultrasonda 49 cm doğdu ama inanın doğdugu kilo boy hiç önemli değil 49 cm doğdu ama şimdi yaşıtlarından uzun maşallah
Nurclskn Benim 26 haftalik ama yanilma payi var midir diye dusunuorum normalde bu haftada 34 36 cm falan yazio bana 33 cm boyu cok uzun degil falan dedide o yuzden sordum olcumde hata warmidir diye
Mom55 Nurclskn ben de merak ettm son kontrolünüzde de eksik çıktı mı? Bana da uzun değil dedi ve bizim aileler de biz de hep uzunuz. Sağlık ocağında parahhormon ölçtürmüştüm eksikti. Acaba onunla mı alakalı merak ettm
Minikjelibonum Nurclskn merhaba benm bebeğiminfr 33 cm cıktı 26+5de bende çok korkuyotum. Sizin sonradan düzelme oldumu veya doğum sonraıs