Aslihan Prensesannesiiii Sade soda hergün 1 er tane içilebilir kramplar a iyi geliyor. Ama meyveliyi bilmiyorum.
OktayMeltemSahin Prensesannesiiii meyveli önermiyorlar istersen sade sodanın içine bir iki parça limon at o şekilde içebilirsin
seyydac Prensesannesiiii meyveli soda ın bir faydası yok malesef canım gazozuna farkı yok. Ben de sade içemiyordum içine limon sıkıp içiyorum sen de öyle bir dene istersen günde bir tane sade soda faydalı magnezyum oranı yüksek kasılmalara iyi geliyor
Mineszn Prensesannesiiii canım sade soda iç doktorum meyvelinin faydası yok dedi bende limon koyuyorum içine
yeldasefa Valla ben sade içiyorum arada canım . Çünkü diğerleri soda olmuyor binevi meyveli gazoz gibi meyve esansı ekliyorlar bir gidaci olarak da kendini sadece alıştır canim
Fatmafatma Prensesannesiiii icilmez seker orani yuksek cunku sade yide icine limon dilimi atip icebilirsin
B8use Prensesannesiiii asitinin hafif gitmesini bekleyip icine limon sıkıp iciyorum ben . Onun disinda hazir meyve suyu bile icmemeye calisiyorum
zuura Prensesannesiiii dogal maden suyu yazanlar ya da sade soda dedigimiz icecekleri gunde iki taneye kadar tuketebilirsiniz hem icerisindeki magnezyum kalsiyum vb. degerler sayesinde hem size hem de bebeginize iyi gelecektir. icemiyorsaniz icerisine cilegi ezin meyve püresi seklinde atin tadi guzellesecektir
aysesensoy Prensesannesiiii 1 meyveli sodanin icinde 9gr şeker var yani 4 küp şeker ediyor,miktar olarak çok zararlı bu kadar şekeri biranda sıvı almak..
Nur55 Prensesannesiiii bende midem yanıyo diye çok içtim doktorum sade iç meyveli içme dedi sade bende içemiyorum Limon damlat iç dedi denemedim onu da valla
YagmurAnnesi Sade Maden suyunu bende icemiyordum ama yarim limonu sıkıp içiyorum bende. Bir de pipetle içiyorum psikolojik mi bilmiyorum ama sanki pipetle tadi daha farkli oluyor 😂 Mineralli su olmamasina dikkat edin maden suyunu bi deneyin limonla isterseniz
Seyma18 YagmurAnnesi valla bende önceden sade icemiyordum limon sıkıp içiyorum artık 😊 Pipetle hiç denememistim deneyeyim bari 😁
OzlEmrah Prensesannesiiii Sade sodayı ayranla karıştırıp köpürtüp içmeye bayılıyorum ekşi ekşi çok güzel oluyor bence öyle de deneyebilirsiniz. 😍 yaz da geldi sıcaklarda daha iyi olur 😋
Izm123 Prensesannesiiii Canim meyveli sodanin hiç bir faydasi yok aksine sana zararli vücuduna şeker kilo içmesen daha iyi