Faridas DilanM allah sag salim buyutmeyi nasib etsin size🤲bizede sag salim qucagimiza almayi😍kizimi bekliyorummm sabrsizlaniyorumm♥️
Nilaykirikbas5516 DilanM canım benim de aynı oldu lanolin diye krem var onu aldım ve silikon göğüs ucu aldım emdiriken inan o kadar rahat ki anlatamam
81esramuhammet DilanM Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Darısı bizlerin başına. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. 😊
Seymakonyaoglu DilanM benim yaşadıklarımın aynısını yaşamışsınız bi an benim dogum hikayemmi bu diye dusundum. Doğum şeklimiz bile aynı allah anali babali buyutsun.
DilanM Seymakonyaoglu çok zordu çok psikolojim cidden bozuk o an gözümün önüne gelince ağlayıp duruyorum cidden atlatamadım.
Yeni474747 COk geçmiş olsun lavman olmadığı İçin Doğum sırasında tuvaleti kaçırma durumu oldu mu? Bunu hep Merak rtmişimdir
DilanM Yeni474747 oldu valla napim ama kimse o an onu düşünmüyor inanın eğer kaka yapar gibi ıkınmazsanız bebek gelmiyor.
Wonderanne DilanM Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı uğurlu olsun InsaAllah 🌸🤲🏻🤗
cigdemoktav DilanM maşallah Allah’a analı babalı büyütsün ❤️Göğsüne lahana yaprağı koy hemen geçiyor bu arada Pandemide aile vs odaya girilmiyor diye biliyorum sizde herkes gelmiş ne güzel 👍
DilanM cigdemoktav bende eşim ve annem vardı doğuma da ebem girdi özel olarak 🤭🙈 elimi doğuma sokamadım malesef
Azizesoran DilanM Öncelikle Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin canım 🥰🧿💙🤲🏻 Doğum nerde oldu? Özel? Devlet?
DilanM Azizesoran Maltepe medical park hastanesinde doğum yaptım. Özel hastane ama ebeler rezillikti. Kendi ebem sağolsun valla.
DilanM MH4225 hiç korkmayın uyustugu için zerre hıssetmedım. Dedıgım gıbı ebe karnıma bastırınca ve doktor elıyle genişletmeye calışınca hıssettım zaten kasılmalar var öyle yani