Minoss Aydan biri var 3 yıl önce 500 TL Özgür deren var oda 500 TL idi ama ben Aydan biri tercihin nexnevel da muaynehanesi
Boncugummmm Minoss aydan hocayı duydum çok ıyı ilgisi faln dıyolar suan dha pahalıdr ama aklmda olsn teskkur edrım 🙏
Tuanazra Prof dr ali ergün e gittim. Tepe prime da yeri 650 tl idi. Medicana da da ayse kirbas var onun fiyatini bilmiyorum
Boncugummmm edalianne canm özgür hoca bni kabul edrmi rahimde perde amaltyı olucam gerı onunla dewam etsem
Boncugummmm edalianne merba canım uzun zamn oldu birşeydha sorcaktm özgür hocaya gidyordun sen perinatolji doktru demi?
Odymerve Hacettepe Hastanesi Özgür Özyüncüye gidiyorum. Devlet hastanesi fakat Prof olduğu için 158₺ ücret çıkıyor. Ama efsane bir doktor gerçekten. 37+6 gebeyim ilk haftadan bu yana oraya gidiyorum hic bir sikayetim olmadı. Perinatolojide çok iyi bence
Boncugummmm Odymerve bnm 2 kayım oldu çok istemştim gitmeyi 2. gebelginde nasıp olmadı . Riskli geciyor ve seklaj atılması lazm dediler ve bunu perinatolji doktrları dha iyi yapyormuş canım o yüzden doktr arayışına geçtm şimdiden.. Memun oldgunza cok sewindm böyle duydukça çok teskkur ederim