22_07_18 Bende tüp bebek tedavisi ile hamileyim nasip olursa inşallah cuma günü kese görmeye gidecem ilerlemesi güzel rabbim sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
endobeybi Kızlar, ben de 2.kez deniyorum. Bugün 4.günüm bitti transferden sonra. Belirti falan hissetmiyorum, ilk seferde de böyle olmuştu. Çok boş hissediyorum. O yüzden yine negatifmiş gibi geliyor. Umarım değildir 🤲🏻
SecilM endobeybi yaa ben de 5.güne girdim 00.00 itibariyle. Çarşamba günü oldu transferim. 1 tane 3.gün embriyosu. Çok heyecanlandım kaderdaşımı görünce. 3.denememiz bizim ☺️
Sznsnr endobeybi canım 8 günden sonra genelde belirti oluyor iyi düşün iyiolsun aklını başka seyler yor. Kitap oku TV izle düşünme onu.
endobeybi SecilM aynı gün transfer olmuşuz 🙂 benim 5.gün 2 embriyo transfer edildi. Test günü ne zaman? Beraber beklicez artık 😅
SecilM endobeybi 5.gün embriyolarında 2 gün erken öğrenilebiliyormuş sanırım daha net belli oluyormuş çabuk tutundukları için. Hayırlısı olsun hepimiz için 😊
SecilM bs25 dış gebelik neye göre oluyor hiç bir bilgim yok. Ama inşallah ikiz olduğu içindir değerinin yüksek olması 🤗 doktoruna sor bence. İnşallah hayırlı haberler alırsın 🤲
endobeybi bs25 değildir canım dış gebelikte beta hcg artışı yavaş oluyor. Seninki güzel gidiyor, ikizlere hamilesin sanırım 🙂
endobeybi SecilM bişey hissediyo musun ben normalim hiç hissetmiyorum. Bence zaten erken de, millet yazıyor yok belim ağrıdı yok kasıklarım ağrıdı. 🤣 İnsanın morali bozuluyor olmadı mı diye
Sznsnr bs25 merhaba cnm benimde 9 yıldan sonra 1. Tüp bebek olumsuzdu 2. Tüp bebwgi 28 temmuzda yaptırdım ve suan hamileyim 11 haftalık hakkımızda hersey in hayırlısı olsun inş saglıkla kucagımıza almak nasip olur.
Sznsnr bs25 1 tanede olsa şükür cnm benimki daha yüksekte bence tektir ikiz olunca 1000 leri buluyor. Benim ilk 550 ikinci 1585 Di ve tek oldugunu ögrendim