Gamze52 Mrh Kizlar, 7 haftalik hamileyim Bebegimin kalp atisini Doktor Hala duyamiyor, Eger haftaya duyamasam gebeligi sonlandirmamiz gerekiyor diyor , Siz Hangi haftada duydunuz, cevrenizde gec duyulan oldumu, Yardimci olurmusunuz
SevdaPolatts Gamze52 canım başka hastaneye git tek doktorda kalma. Kendi doktorum yoktu lekelenmem olduğu için başka hastaneye başka doktora gittim direk muayane etti 5+6haftalıkken boş kese bebek yok haftaya bi daha gel göremesem kürtajı konuşuruz dedi kendi doktoruma gittim 3 4gün sonra kalp atışıda başlamıştı
Tamzamanlianne Gamze52 canım ben de 7.haftamda gittm bebegı goremedı persembe temrar gıdıcem ınsallh gorur ve kalp atısını duyarım🤲🏻Insallah sende duyarsın
Cennetulmeva 8. Hatta 10. Hafta kalp atımı duyanlara denk geldim canım. Burda bi hanım daha benzer bi konu açmış onada söylemiştim lütfen tek doktor tek hastaneye güvenmeyin. Farklı hastanelere farklı doktorlara muayene olun ❤️ Çünkü bu durumda olup kalp atımını geç duyanlar var. Ben 7.haftamın içindeydim sanırım duyduğumda . Sabırlı olun Allahın izniyle sizde kalp atımı duyacaksınızdır inşallah💕
Gamze52 Persembe günü Birdaha Gel dedi Ozaman 7+6 oluyorum , korkuyorum, keseyi görüyor Ama kalp atisi Yok
Tamzamanlianne Esraguler ona hıc baktırmadım bes haftalıkken keseyı gorduk suan ultrason yeterlı dedı doktor🙄 bılmıyorum persembeyı bekliyorum
Gamze52 Tamzamanlianne Ben suan 8+1 Ama Doktorum dün Bebegin kalp atisi hafif var dedi, size Bu durum normalmi