Duru999 Merhaba kizlar. Gun icinde cok zaman karnim sertlesiyor. Bebeyim sol tarafa toplaniyor. Agri vermiyor ama canim sikiliyor boyle olunca. Belim hicc agrimiyor. Kasiklarimdada agri yok. Akintim bi ara vardi hamilelikden dolayi olan akinti. Kokusuz falan. Simdi oda yok. Bolca su iciyorum. Ve dinleniyorum. Ama yinede sertlesmeye davam ediyor. Toplanmasida cok kisa suruyor. In se Allah yarin dr gidicem. Sizinde biliginizi almak isderdim.
Cnsuyakan Duru999 cnm bende 29+3 um iki gündür benimde bebeğim sağ tarafıma toplandı orası sivrilesiyor böyle snra duzeliyor bende korktum iki gündür doktorumu aradım şimdi ağrı ve kasılma varmı dedi yok ağrım flan o zmn problem değil dedi bol su iç ve istirahat et dedi
imren91 Duru999 Yönünüzü değiştirince ve kısa sürede geçiyorsa problem olmaz demişti internette izlediğim doktor.Arada bu kasılmalar normalmiş.
Funda007 Duru999 magnezyum kullan canım o geçiriyor hafifletio doktora söyle rahim kısalıgına baksın eger kısalma yoksa sorun yok benimde oluyor 17 haftadan beri suan 31 haftayım
Duru999 Cnsuyakan neden acaba boyle olmasi🙄. Yarin gidip dr goruncem hayrlisi olsun hepimiz icin. Allahin izniyle sag salim bebislermizi alalim kucagmiza amin🤲
Duru999 imren91 evet yon degistirince geciyor. Sonra tekrar geliyor. Hayrlisi olsun. Tesekkurler cevap icin🤲
Cnsuyakan Duru999 magnezyum isteyebilirsin cnm doktorundan kullanmiyosan ben kullanıyorum kasilma ve kramp için o yüzden iki gündür ilk defa yaşıyorum böyle toparlanmayi insllh cnm sağ salim vaktinde kavuşuruz 🙏
Sdymzlm Bende 26+2 günlük hamileyim, erken doğum riskimde var doktora sordum arada karnımın bir bölgesi sertleşiyor kasılma olabilirmi diye, bebek hareket ediyor o yüzden sertleşiyor ,kasılma olsa karnının her yeri sertleşir ve ağrı yapar dedi.