Cansu321 Ya 2 gündür yavrum hareket ediyor hiç etmiyor değil ama o kadar yavaş o kadar az ki gerçekten endişeleniyorum 😭 Bu durumu yaşayan var mı arkadaşlar lütfen moral verin 😭
tuubaeylulanil Cansu321 yabancı bi videoda görmüştüm ışığa karşı oldukça duyarlı oluyorlar hareket etmesini isteyınce telefonların varya fener yerleri onları az karanlık ortamlarda karnına tutuypr kadınlar ve tepkı verıyordu bbeekleri bunu birde, ve korkma buyudukleri için hissedemıyoruz artık
Eda3545 Cansu321 parmak uclarimla yan karnımı durtuyorum uyuyo uyaniyo ☺️bnde 38 haftaligim hareketleri azaliyo malum yeri yok☺️
Gonay Cansu321 bızde 37. Haftadayız aynısını yasıyorum.hareketleri var fakat çok sakın ve yumuşak.doktoruma sordum yeri daraldı oyüzden dedi.
Sndsbtn Cansu321 cnm aynı zamandayız bende 38+1eskısı kadr sert ve kuvvetlı degıl hareketlerı ama doktorum ozellıkle bu zamanda gunde 40tekme seklınde say dedı zman zman uyur ama uyandıgında az da olsa kıpırdanmasını hıssettmelısın dedı yemek yıyıp sol tarafa yatınca ve ozellıkle aksamları hareketlı olurlar dedı dıkkat et endıselenme ama doktorunu da haberdar et
Cansu321 Gzmky bilmiyorum yarın kontrolüm var umarım bi sıkıntı yoktur 😔 Aklıma kötü kötü şeyler getirmek istemiyorum çünkü napsam da oynamıyor
Ef24 38+3 üm birkaç gündür benim bebişin de hareketleri azaldı dün gece çok hareketliydi sadece günler sonra.yeri daraldığı için, büyüdüler artık yarın bir gün doğuracağız belki de merak etmeyin :)
Cansu321 Ef24 inşallah canım inşallah öyledir çünkü 2 gün önce gayet iyiydi 2 gündür neredeyse yok denilecek kadar az
Ef24 Cansu321 benim dün gündüz hareketi yoktu yani hissedemedim normalde sabah ben uyanınca o da uyanıyordu sağa sola dönünce.bi de kahvaltı yaparken hareket ederdi ikisi de olmadı çikolata açtım meyve suyu koydum onları tüketip uzandım soluma hemen kıpırdadı bi deneyin isterseniz ellerinizle göbeğinizi sallayadabilirsiniz ona da tepki verebilir :)
Cansu321 Ef24 babasına daha çok tepki veriyor bizim oğlan ☺️ Ediyor da işte az yani nasıl anlatayım çok yavaş hareket ediyor denicem teşekkür ederim
Cansu321 Sndsbtn yarın kontrolüm var işte Allahtan az da olsa ediyor o biraz içimi rahatlatıyor doğursak da hayırlısıyla komple rahatlasak 3 senedir bekliyoruz biz bebek o yüzden bu endişe ☺️ Galiba bebişi kucağıma almadan da içim rahatlamıcak 🤲🏻 Sizin doğum Nasıl sezeryan mi normal mi olacak
Sndsbtn Cansu321 sezeryan olck hayırsıyla ıns olsun bende yarın gıdıcm ıns gun verır umuduyla ama cumartesı gıtmıstım pazartesı gel tahlıller ıcın dedı sanırım hafta içi olck ıns
Cansu321 Sndsbtn sezeryanı biliceksin en azından benim normal olacak hayırlısyla beklemek dua dua dua başka bişey yapamıyorum 😌 Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah