Prenses23 Pembisanne evet bazılarında biraz daha geç başlıyor bazılarında da hemen başlıyormuş. Bazıları da hiç olmuyormuş hayırlısı artık rabbime emanet
Prenses23 Ozdmrkbraa kendi kendime nazar değdirdim sen değdirme diyorsun yani ☺️♥️ Neyse ki siz o zor günleri atlatmışsınız Rabbim sağ sağlim kavuştursun bebeğinize ♥️
Ozdmrkbraa Prenses23 aynen öyle kuzum haline şükret 🥰 amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize 💕
Mervenur_kcbs Prenses23 hiç bir zaman başlamadı 😂😂😂 şuan 37+3 üm hatta bana hep vıp gebelik mi satın aldın dediler 😂😂😂🙈
Prenses23 Ozgnzgn aynen öyle canım ya inşAllah hayırlısı olsun hakkımızda bizde böyle geçireceğiz demek ki yada geç başlıcak bilmiyorum 🥰🤲🏻
morbahce Prenses23 olsun canım sorun deıl😌 evet yarın bellı olacak bizim durumumuz inşallah duyucam öyle hissediyorum, benim son reglim 31 temmuz 1 hafta var aramızda
Prenses23 morbahce evet 8 haftalık olmuşsun maşAllah inşAllah duyarsın yarın kalp atışını. Herşeyin hayırlısı haber ver olur mu mutlaka ☺️😍
Prenses23 rmys_ canım benim inşAllah seninde rahat devam eder bundan sonra. Bende bu durumdan mutlu olmak isterm tabiki ama kayıplarımdan dolayı bu korkum 🤲🏻
9ay10gun Prenses23 24. Haftadan sonra görürüm sizi 🤣 benimde herşey çok güzeldi hep öyle devam edicem sanıyordum son bir aydır okadar zor geçiyor ki cicim ayı dedikleri doğruymuş tadını çıkarın 6 aydan sonrası hep ağrı sızı bunada şükür
Prenses23 9ay10gun yaaa 😂😂 ben şeyden dolayı öyle düşündüm kalp atışından sonra kusmalar mahvediyor falan diyorlar ya acaba dedim neden yaşamıyorum 🤷🏻♀️
NurSema01 Prenses23 23.haftama girdim bugün bende senin gibi geçirdim 😄 sadece arada bel ağrım oluyor oda karnım büyüdüğü için vücut dengem değiştiği için olsun o kadar da diyorum 🧿😂
Prenses23 NurSema01 maşAllah SübhanAllah sağlıkla kucağınıza alın inşAllalh inşAllah herşey yolundadır benimde böyle devam etmesine tabiki sevinirim 🧿♥️
fatosd84 Prenses23 ahhhh bende hep böyle dedim kendime nazar değdirdim 5.ayımda ellerim uyuşmaya başladı dizler bacaklar ağrıyor vitaminleri içerken kusma hissi o yüzden daha çok erken kiiii ben şikayet etmiyorum çok şükür rabbime❤️🤲iyiyim bebeğim iyi olsunda❤️
Prenses23 fatosd84 dimi aslında çok iyiyim ben ya hiç belirtim yok oh ne iyi tarzında demiyorum da ben farklı şekilde sorguluyorum … neden olmuyor bir problem mi var gibisinden yokla böyle olması tabiki iyi bebek iyi olsunda herşeye katlanırız dediğin gibi 🤲🏻
morbahce Prenses23 henüz 8 haftalık deıldır canım, salı günü 5+6 cıkmıstı geç döllenme olabılır demıstı hatırlarsan. Yarın 6,5 haftalık olarak gideriz bakalım duyuracak mı bu sefer