Prenses23 Hanımlar benim gibi olan var mı ya 😂 Sürekli doktora gidiyorum herşey yolunda mı benim hiç bir belirtim yok diye. Daha dün gittim. Herşey yolunda. 9 haftalık hamileyim. Ama acıktığım zmaan midemin bulanması dışında hiç bir hamilelik belirtim yok. Ne kasık ağrısı ne kusma ne bel ağrısı ne tiksinme ne koku hassasiyeti ne uyku 💤 Sıfır yani 🤷🏻♀️😄
Ozdmrkbraa Prenses23 sende şanslı hamilelerdensin 😍 bende 13.haftama kadar çok rahattım ultrasonda görmesem hamile olduğuma inanmayacaktım bile 😂 ama 13.haftada bir bulantım başladı 2 hafta boyunca perişan oldum 15.haftamda bi sabah uyandığım da kesilmişti her şey ☀️
Melekanne2606 Prenses23 19+1 hamileyim hala hamile olduğumu anlamıyorum sanki hamile değilmişim gibi 😂 sadece şu aralar arada bir belim ağrıyor o kadar onun dışında yok 😂
[silindi] Prenses23 bende çok korkuyorum canım daha yeni (5+4)6 haftalık gebeyim ilerleyen zamanda olur mu bilemem mide bulantısı tiksinme yok daha başlamadı. Göğüs hassasiyet bel ağrısı var akıntı var şimdilik o da azaldı sanki ama ağzımın içinde aşırı kuruluk var çok rahatsız ediyor, hamilelikle ilgili mi acaba diye düşünüyorum
Girlpowerbabe Prenses23 bende de hiç belirti olmadı normal hayatıma devam ediyorum 25. Haftaya geldik🙂
Ef24 Haftayı yarıladım bu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür 34 den itibaren mide yanmalarım başladı,gece uykularım pek yok şuan için.bu kadar da olsun değil mi 🧿😃 inşallah sıkıntısız geçirirsiniz siz de bu süreci 🙏🏻😊
Prenses23 Ef24 ay maşAllah o haftaya kadar sağlıklı bir şekilde belirtisiz ilerlemeniz ne rahat ne güzel. İnşAllah benimde sağlıklı bir şekilde belirtisiz ilerler. Korkuyorum ister istemez. Göğüs hassasiyeti bile yok çünkü ☺️
Beety26 Prenses23 6 haftalik gebeyim henuz ultran gitmesim ama hicccc belietim yok hiccc kormuyprummmmm 3arlikta gidicem ulttersn
Prenses23 Ozdmrkbraa aaa evet birde öyle dedi. Belki de çok geçte başlayabilir bilemezsin herkesin farklı oluyor çünkü dedi
Prenses23 Melekanne2606 ohhhh ne güzel nazar değmesin. Sağlıklı olupta böyle belirtim yok diyenlere çok imreniyorum gerçekten. En güzel günler bu gümlermiş çünkü. İnşAllah benimde öyle olur sağlıklı ama belirtisiz
Prenses23 [silindi] kuzum belki ilerde başlar belki benim gibi devam eder korkma. Ben de senin haftandan beri hep doktora gidiyorum. Ama iyi diyor doktor her gitmem de artık
Prenses23 Girlpowerbabe maşAllah ya Rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin. Belirtisizde olur dedi doktor. Ama bir doktorda bebeğin sağlıklı olması ile doğru orantıda mide bulantısı deyince kafam karıştı
phdmom Prenses23 nazar değdirmeyin kendinize benim de o zamana kadar hiçbir belirtim yoktu hatta hamile olduğumu 8. haftada öğrenmiştim ama sonrasında 22. haftaya kadar bulantı kusmadan 7 kilo verdim 25’e kadar biraz rahat ettim sonra da sırt ağrıları başladı 😔 yani maşallah diyin kendinize kimseye de demeyin nazar değmesin inşallah hep öyle devam edersiniz 🧿
Prenses23 phdmom inşAllah sağlıklı bir şekilde böyle devam eder.yok demiyorum zaten ama korktuğum için paylaştım burda. Arkadaş aynı haftada kusmaktan helak oldu. Ben böyle olunca insan çok merak ediyor
Lelisca Prenses23 bende 7. Haftadayım elhamdulillah hiç bir belirti yok bazen korkuyorum ya gelişmiyorsa diye 🙈😁 bir hafta sonra kalp atışlarını duymaya gideceğiz içimde bir kalbin attığını düşünmek fikri garip bir şey ❤️❤️ Her gün gelen bildirimler olmasa anlamayacağım vallaha. 🙈 bir tek bu aralar ani kalkmalarda gözüm kararır giibi oluyor bir de dün gece ilk kez midem bulandı başka bir belirtimiz olmadı 🙈🥰
Alininannesii1 Lelisca ben de 6+3..7.haftamdayiz hic doktora gitmedik haftaya biz de gitcez benim de bulantim yok cok sukur ..
Cennetulmeva Bende şuan 10+3 gebeyim yaklaşık 10 gün öncesine kadar bulantı gögüs ağrıları halsizlik yaşıyordum ama şimdi hepsi kesildi gögüslerim yumuşadı ağrısı kesildi bulantılar kayboldu. Bende korkuyorum sürekli sorunmu var kalbi hala atıyormj acaba diye?? 😔
morbahce Prenses23 bak yaaa :))) aynı ben😌 kalp atışını duydun ne şanslısın bide beni düşün yarın hersey belli olacak🙏 Buarada son reglin ne zamandı da 9 haftalık hamilesin? Bebekte 9 haftalık mı tam?
Prenses23 morbahce aaa seni hatırladım kuzum çok pardon. Kalp atışı iÇin gidecekti yarın belli olacak demiştin. Kusura bakma isime bakmadan cevap verdim. Hakkında hayırlısı olsun inşAllah senle hemen hemen aynı sayılırdı haftamız
Deletedmom54 Prenses23 Benim de öyleydi 2.aydan sonra aşırı yorulup uyku isteği başladı 3.ay olunca kesildi bu da Şimdi 5.5 aylık oldum , tek sorunum sırt ağrısı başladı Bir kere bile bulanti vs yasamadim
Deletedmom54 Prenses23 o zaman ben de belirtim yok diye sanıyodum ki her dakika bebegimin kalbi durdu Hareket de hissedilmiyo çok kötü bir dönem Bebisi hissedene kadar o korkular geçmiyor malesef ama
Mybabyizmir Prenses23 benim 4.hafta karın ağrım başlamıştı regl olacakmisim gibi. Onun dışında 9.haftaya kadar karın agrilarim oldu ama başka herhangi bir belirtim olmari. Yerleşme kanaması da olmadı bende
Prenses23 Mybabyizmir Evet karın ağrısı da kabızlıktan oldu diye düşündüm hiç belirti olarak düşünmedim. O yüzden böyle belirtisiz mi gidecek diye merak ettim
Girlpowerbabe Prenses23 hangi doktor dedi onu ya öyle saçmalık mı olur kusunca mı sağlıklı oluyomuş eziyet zulüm yani başka bişey değil🤣 merak etmeyin kusmadım tiksinmedim koku hassasiyeti yaşamadım ayılıp bayılmadım sancılanmadım bel bacak ağrısı yaşamadım çok güzel bi hamilelik geçirdim şimdiye kadar.. bebeğim de gayet sağlıklı gelişimi 8 gün önden gidiyor bu boş muhabbetlerle aklınızı kirletmeyin keyfinize bakın tadını çıkarın herkes böyle hamilelik geçirse keşke😌