Asliahmet Anneler bebeginizin. Hareketleri kacinci haftada duzene girdi ? Bu arada 24+5 gunlugum duzenli bir sekilde nezmn hisedrm sizce bu haftalarda genelde uyuyor diyorlar bebisler ama merak ettim cevaplarsnz sevinirim😍😇
mucizemucize17 Asliahmet ben 23 haftalık hamileyim 3 haftadır düzenli olarak her gece hissediyorum saatleri bile aynı 1 2 3 gece bu saatlerce tekmeliyo aksam 5 6 gbi gündüz genel de uyuduğu için hissetmiyorum 😊
Ozdmrkbraa Asliahmet ben 26+4 deyim daha düzene girmedi bazı günler gün içinde coşup kuduruyor bazı günler gün içinde uyuyup duruyor 😂😂
Asliahmet Ozdmrkbraa benimde gun icerisinde surekli uyuyor sabah ezaninda bi kac kere atyr okdr geri kalan tum gun uyuyo😂
Ozdmrkbraa Asliahmet bizimki de gece yatınca bi ara coşuyor sonra uyuyorum sabah ezanıyla ayaklanıyor alarmı kapatıp uyumak gibi bi durumum olmuyor namaz kılıp yatınca derdi bitiyor uyumaya devam ediyor 😂
MihricanA Asliahmet Haftamız günümüz aynıymış bikac gün önce yerinde duramayan oğlum 2 gündür hafif hareket ediyo o kadar bi düzene girse diye bekliyorum bende 😂