Nrsnaozdn Merhaba kızlar 36 haftalık gebeyim saçımı boyamak istiyorum zararlı mı? Düşüncelerinizi bekliyorum
isimsizbebek Nrsnaozdn ben de son haftalarda boyatmistim. Kuaförde L’Oreal inoa ile boyamistilar hamile olduğum için.
Hanife_ikranuR Nrsnaozdn genede boyama istersen ya kimyasal sonucta bende hamileyken sac kesilmez duydum ama uzun saclada bana darliklar gelmisti ilk gebeligimde taa belimin altina uzamisti sacim cok dolasmisti lohusalik bitince kesmistim anca
minnakmina Nrsnaozdn 3. Aydan sonra içinde çok fazla kimsayal olmayan bir boya ile boyabilirsiniz boya sırasında agzınızda maske boyanın kurumasını beklerken açık havada beklemelisiniz
Hzl Nrsnaozdn Yani ilk 4 ay dan sonra oluyor diye biliyorum doktor da oyle dedi geçen sene arkadasimda oyle yapmisti ben de doğuma yakin dusunuyorum bide keratin bakim yaptiricam .
isimsizbebek Nrsnaozdn doktorum zaten 3. Aydan sonra boyayabilirsin demişti ben son aya kadar beklemiştim. O zaman virüs olmadığı için kuaförde organik boya ile boyattım. Adı dediğim gibi. Doğum yaptıktan sonra da internetten alıp kendim boyadım aynı boyayi