Tezcansadulla Kizlar usteki 2 hamilelik alttakide ovulasyon bakabilirmisiniz hamilelik varmi sizcede ?erkenmi daha bilemedim testi boyle olan varmi hic aranizda kafam karisik 😔
sssonsuz Tezcansadulla silik çıkmış canım benim de aynı böyle belli belirsizdi ve ayan 33 haftalık hamileyim 💋
[silindi] Tezcansadulla yeni oluşuyor sanırım gebelik o yüzden silik çıkmış canım, hangi ülkedesin bende yurtdışındayım clearbluenin hafta gösterin testini iki üç gün sonra yap canım mutlaka doğru sonucu alırsın 🤲🤲
Merveerhannn Tezcansadulla gebelik testinde bariz belli, silik bile değil ☺️ Benim adetime 2 gün kala erken gebelik testimde böyle çıkmıştı 5 dk içinde böyle olması lazım yalnız bekletmediysen gebesin inşallah 🙏 kan verip baktır hemen 🐣
Cennetulmeva Tezcansadulla yeşil renkli test hamilelik testi ise evet hamilesiniz Allahın izniyle. Diğer iki test çeşidini ilk kez gördüm ben😁
Tezcansadulla Cennetulmeva cnm yesil olan ovulasyon testi digerleri hamilelik yurt disinda oldugum icin burda bunlar var cnm :/
Tezcansadulla sssonsuz insallah insallah insallah vardir saglikl ilerler rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah bu sefer seviniriz insallah
Tezcansadulla [silindi] hollanda den haag (lahey) deyim cnm evet onu alicam bugun bakalim yarin ve obursu gun tekrarlrim ama sonuc hemen cikti insallah guzel ilerler 🤲🏻
[silindi] Tezcansadulla kuzenlerim de denhaagta canım bende isveçteyim 😊 testi tekrarla yeniden canım kesin sonuç alırsın 🤲🤲
Merveerhannn Merveerhannn ayrıca bende ilk ovulasyon testiyle ögrenmiştim gebelik testi boşa gitmesin ovulasyon elimde çok var diye 🤭 böyle çift çizgi çıkmıştı ovulasyon testide bi nevi gebelik testi sayılır. Adetine kaç gün var
Tezcansadulla Merveerhannn yarin sabah adet olmam lazim cnm sabah birtane daha yapicam bakalim hayir hic bekletmedim ilk dakkada cikti zaten bakalm hayirlisi
Merveerhannn Gizemnaz_ 3 gün kala öğrenmiştim canım. 5dk içinde hemen böyle çizgi çıkmıştı. Hatta ikinci kezmi yumurtluyorum dedim ama araştırdığımda ovulasyon ile gebeligi ögrenen çok insan var