Oz-lem aseloykununannesi kan ilacı oroferon kullandım iki gün mafetti beni bıraktım . Değiştirmeyi düşünüyorum
HilalG aseloykununannesi Magnorm sonradan verdi kan ilaçı ve vitamin ilaçını en başından beri kullanıyorum 😊
Sna-1234 aseloykununannesi magnormu kullanıyorum bende bayadır kan ilacı olarakta gyno ferro sanol kullanıyorum düzenli olarak bi yan etkisi de olmadı
Busraveminisi1 aseloykununannesi gyneferon demir ilacı kullanıyorum kasılmalarımdan ötürü 24. Haftada magnorm verdi vitaminde regenesis max kullanıyorum
aseloykununannesi Oz-lem bana aile hekiminden verdiler vegaferon diye unutuyorum bazen içmeyi imom omega da vitamin kulllanıyorum doktorum doğuma kadar kullanmamı söyledi hepsinide etrafımda bazıları biz hiç kullanmadık diyolar
HilalG aseloykununannesi Magnorm 1 sefer içtim belki bende diğerlerini içiyorum da akril vardı onu da yeni bıraktım heralde hayatım da bu kadar ilaç kullanmadım gına geldi bana da 🙄
aseloykununannesi HilalG bende ya içesim gelmiyor 57 kiloyla hamile kaldım 7 aylık hamileyim 73 kilo olmuşum acaba ilaçlardanmı🤔
Sdk6032 aseloykununannesi kan ilacı ve vitsmin en baştan beri kullanıyorum şuan 32 haftalık halen kullanmaya devam 👍
HilalG aseloykununannesi Ben 36 haftamdayım 12 kilo aldım ama tabi herkesin bünyesi farklı doktorunla görüştün mü ne diyor 🙄
busratunk5 aseloykununannesi gynoferrosanol kan ilacı magnorm demişsin o magnezyum onuda kullandım şu an magosit ve ferrozinc kullanıyorum
Prensesimm77 aseloykununannesi bende 12.haftadan sonra kan ilaci ve vitamin ilaci kullanmaya başladim halada devam ediyorum