donmez_hazal Merhaba arkadaşlar ben 34+5 haftalık hamileyim ilk hamileliğim dün geceden beri kasıklarımda geçmeyen bi sancı var kasılma gibi de değil arada şiddetleniyor sonra geçiyor nişan veya suyum gelmedi sizce gün sancısı mıdır yoksa doğum mu koronadan dolayı bulunduğum yerdeki hastaneye de gitmek istemiyorum napmalıyım tecrübeli annelerimiz😔
Zeynepli1234 donmez_hazal sancılarını takip et düzenli mi diye . Kaç dakikada bir giriyor ona bak eğer düzenliyse doktora git canım
Dh52 donmez_hazal yürüyün veya yatın ılık duş alın 33+6 yım gelen sancılar beni de korkutuyor ama yatıyorum geçmezse yürüyorum ılık duş vs geçiyor
donmez_hazal Zeynepli1234 sancılar çok düzensiz kaç dakikada girdiğini anlayamıyorum bazen ağlatıcak kadar çok geliyor canım bazen de çok hissetmiyorum napıcağımı bilemedim
kadriyEbe Sen yine de bi yere not et canım ,mesela 13.50 de başladı 1 dakika sürdü sonra 14.30 da başladı 20 saniye sürdü falan diye , ama o sırada bebeğinin hareketlerini de takip et
kadriyEbe Haftan küçük canım bi doktora git derim , serumla falan durdururlar eğer durdurulabilecek bi ağrıysa
kadriyEbe Ilık bi duş al canım suyu direk karnına tutma ama, sonra biraz daha yürü eğer geçmezse gitme de fayda var
donmez_hazal kadriyEbe evet gittim canım çok az bi idrar yolu enfeksiyonum çıktı serum ve ilaç yazdı şimdi daha iyiyim 🥰
Tazeanne0134 donmez_hazal doğum sancısı değil o zaman canım o sancı normal sancı gaz sancısı bile olabilir doğum sancısı geldi mi anlamaman imkansız sana o kadar diyim belden kasığa iner ve dinlendikçe geçmez şiddetlenir aklında bulunsun