Merhaba arkadaşlar klasik cümlemizle bende başlayayım bende doğurdum 😊 öncelikle ilk trimester de her hamile gibi benim de yorgunluklarım bulantılarım oldu çok şükür atlatrık. İkinci trimester gerçekten çok keyifliydi son zamanlarda ise tam anlamıyla ağırlaştıma biraz 😉 21.09.2020 de doktor kontrolüm vardı çatı muayenem olacak doğum şeklim belli olacaktı. Bir heyecanla gittik eşimle 😊 Bu arada 32. Haftadan beri su azlığı yaşıyordum ama su ve havuç suyuyla dengelemiştik biraz. Kafa çapımız da biraz büyüktü… Sonra doktorum muayenede pelvis kemiğimin çok basık olduğunu ve suyumun çok çok azaldığını Ayrıca 1 cm de açıklığımın olduğunu 🙈 hemen bugün alalım bebeği dedi 😳 eşimle ben şok 🥺. Ben hemen dedim annem yok burda Adana’dan gelecek eksiklerim var ben daha hazır değilim 😳🥺😳 doktorum da o zaman yarın sabah 8 de gel alalım dedi. Biz o şokla eve geldik annemi falan aradık annemler geldi tam akşam yemek yiyecekken karnımdan bir pıt sesi ayağa kalkmaya korktum 🙄 da sonra bir ayağa kalktım suyum geldi aynı zamanda nişandı galiba oda geldi 😳 hemen doktorumu aradım derhal gel dedi. Sonra apar topar hastane faslı korku heyecan hepsi bir arada… Daha sonra beni aldılar 21.09.2020 21:40 da spinal sezeryanla bebişime kavuştum 💙 Onu gördüğüm ilk anın tarifi gerçekten imkansız Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻 Kızlar ben zorunlu sezeryan oldum ama sezeryan hiç korkulacak bir şey değil hiç kendinize stres yapmayın gerçekten sadece ilk kalkış zor biraz o da olacak anne oluyoruz 😊 ama hiç korkulacak ürkülecek bir şey değil kesinlikle hissetmiyorsunuz kendinize inanın ve güvenin 💪🏻 biz çok güçlüyüz 💪🏻 Mutlaka yanınıza depend alın Nescafe alın Sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim