Munisk Güzel anneler tahlillerde sorun çıkmadı ama sarı renkte akıntı var doktora söyledim henüz riskli birşey yok erken olduğu için ilaç da başlamak istemiyorum dedi aynı problemi yaşayanlar var mı nasıl ilerledi süreciniz ?
Funda007 Munisk bazen oldu ara ara yine oluyor basındna beri herangi bi problem yok bence cokda endişe etme suan 31 giriyorum
DerinAy Munisk 32 haftalığım en başından beri yoüun sarı akıntım var, hep normal dedi vallahi hiç ilaç vermedi.
ballilokum Munisk benim de hep vardı nerdeyse bitiyor hamileliğim hala var. Benim de tahliller temiz çıktı sıkıntı yok dedi doktorum
honeybooble Munisk benimde var 16+1 oldum. En son verdiğimde çıkmamıştı enfeksiyon zaten ne yanma, ne ağrı var. Ben doktorumun önerisi ile bir süre sirkeli su ile taharet yaptım bırakmıştım yeniden başladım, bol su içiyorum.
Munisk Funda007 ay Funda007 ay çok sağolun 🌸 ben daha 5+3 teyim malum tutunma çabaları insan en ufak şeye takıyor bende sizin haftalara sağlıkla gelirim inşallah 🙏🏼
Funda007 Munisk oho o haftalarda cok oldu hormon salgısı dedi doktor birsey gerek görmedi haftdan ilerledikce azalıo ama kaybolmuyor korkma insallah gelirsin cnm
Munisk ballilokum inşallah banada sıkıntı olmaz gerçi hiçbir sorunum yok idrarda yanma kaşıntı bilmem me
Humaninannesi20 34 haftalığım sarı akıntım hiçbir zaman bitmedi idrarda emfeksiyon çıktı.İlaçlar fitiller tozlar denedik en son geçmeyince idrarda da enfeksiyon çıkmayınca doktor demek ki fizyolojik akıntı enfeksiyon sebepli olsa tahlillerde de çıkardı dedi ben de takılmıyorum artık en son tahlilde yine çıktı monurol kullandım yanma geçti akıntı aynen devam
Munisk Humaninannesi20 bende ne yanma ne kaşıntı hiçbir şey yok hamileliğimden öncede vardı şimdi hatta azaldı bile ama bebek için risk teşkil eder diye korkuyorum yoksa ben alışkınım belkide benimde fizyolojik deyip devam edecekler
DerinAy Munisk benim de bebekten öncede akıntım vardı ama gebelikle çoğaldı. Özellikle sabah ilk tuvalete gittiğimde çok geliyor sonra gün içinde azalıyor
Munisk honeybooble sirkeli suyu daha öncede duymuştum ama hamilelikte problem olur mu diye emin olamadım ama doktor söylediğine göre problem olmazmış demek ki
yaseminyasemin Munisk bendede oldu doktor günüm değildi duyduklarımdan dolayı akıntı kötü filan diye korkmuştum ama sık çmaşır değiştim bol su içtim lavaboda sabunla yıkadım 3 4 güne geçti çok şükür
Munisk yaseminyasemin bende çok su başladım bakalım ama sabunla yıkama olayını yapmamıştım onuda yapayım çok teşekkür ederim
yaseminyasemin Munisk faydası olursa ne mutlu ama baya rahatlatıyo sabunla yıkamak daha rahat hissettim inş şifa olur canm
Munisk DerinAy aynen benimde öyle benimde gebelikten önce vardı gidiyordum doktora hiçbir belirti tutmuyordu ama antibiyotik fitil hepsini yaptırdı doktor şimdi benimde aynı şekilde oluyor sabah ilk girdiğimde geliyor gün içinde azalıyor
DerinAy Munisk demek ki normal ya takma. Ben her doktora gittiğimde söylüyorum hiç ilaç vermedi, normal dedi. Demek bizim de böyle sürecek gebeliğimiz🌸
Munisk DerinAy doğru aynen belkide böyle gidecek bebeğe zararı olmasın gerisi benim içinde önemli değil