Eliffcyhn bu hap kullandınız mı doktor yazdı ama hiç içmemiştim baş ğrısına dayanamayıp içtim zararı yoktur doktor yazdıysa ama kullanan varmı başka merak ettim
Astadavistabeybi Eliffcyhn canım hiçbirimiz doktorunuz kadar iyi bilemeyiz herkesinde bünyesi farklı doktorlarımıza güvenmemiz gerekiyor ilaçlar konusunda
Unicornn Eliffcyhn Parasetamol yazıyor ilaçta hamilelikte kullanılan en güvenilir ilaç grubu korkma bütün doktorlar bu grup ilacı öneriyor.
Eliffcyhn Astadavistabeybi aynen bizlerden iyi biliyor tabi ama korktum başka kullanan olmuş mudur diye de sormak istedim
Eliffcyhn Unicornn içim rahatladı Teşekkürler 5 aydır içmemiştim hiç ama baş ağrısına dayanamadım doktor yazdıysa biliyordur tabi de insanoğlu işte 🤷🏻♀️
Astadavistabeybi Eliffcyhn korkmayın lütfen rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah en güzel günlerini göresiniz 🙏🌸
Unicornn Eliffcyhn Bende öyle 18+5 im çok baş ağrısı çektim dün artık parol aldım eczaneden bir daha ağrırsa onu kullanacağım. Parol da parasetamol grubu ilaç hamilelikte kullanılan bebeğe hiçbir zararı olmayan ilaçlar bunlar