dorukayra ismayilin_annesi 38+5 iz artık gelsin istyorum ama ses seda yok yarın doktor kontrolumuz var bakalım alttan muayene olacam 😊
YSP ismayilin_annesi Busraaras Doktorum bana pazartesiye kadar bekleyelim dedi gelmezse sezaryen yaparız dedi. Size böyle bişey dediler mi ?
Busraaras ismayilin_annesi sorma 🤦🏻♀️ Bende kremsi beyaz akıntı oluyor 2 gün öncede pembe akıntı geldi hala beklemekteyiz.. sizdede beyaz kremsi akıntı geldi mi geliyor mu
ismayilin_annesi Busraaras bende de geliyo ama pembe değil,kremsi akıntı..doktorum nişandı diyor doğumun belirtisi 1hafta içinde doğura bilirsin diyor ,pembe veya kanlı akıntı gelince ise hemen hastaneye gel dedi kesin doğum o akıntı dedi
ismayilin_annesi dorukayra evet bende alttan muayine olundum doktorum bişey falan yok oturup doğumunu bekleyeceksin dedi bende beklemedeyim🤗
ismayilin_annesi Esraikraidil YSP hayır ..benimki 41i geçerse gelmezse mecbur götürürüz dedi umarım 41e kalmaz çünki biraz tehlikeli
Busraaras YSP aaneden öyle henüz 39 haftandasın 41 haftaya kadar bekletiyor genelde doktorlar gelmezse dışkısını yapmadan mecburi sezaryen yapıyor sezaryen olman için her hangi bir sebep var mı sebebini söyledimi doktor
Busraaras YSP ben geçtiğimiz hafta gittiğimde son haftasına kadar beklicez gelmezse kendiliğinden suni sancı ile doğumu başlatıcam eğer suni sancıda açılman olmazsa ancak mecburi sezaryen yapatım dedi yani don ihtimal sezaryen uygulanıyor yada normal doğum yapılmaması için bir sebep varsa sezeryan yapılıyor.
RdvanSimgeYlmaz YSP Banada 15ine kadar gelmezse sezaryana alırım dedi günüm doluyor o Zaman riske atmaya gerek yok dedi doktorum
Busraaras ismayilin_annesi bende pembe şekelenme 1 kez olfu doktorumu aradım oda doğum belirtisi doğumun yakın dedi onun dışında krem gibibeyaz akıntı her gün geliyor günde 2 defa fln demek oda doğum belirtisi ay allahım bi gelselerdi sağlıkla🙏😅
Nisanurr ismayilin_annesi sanırım en küçüğünüz benim 😏 biz daha 36+5iz ve bu vicdansız zaman geçmiyorr maalesef 🙄
ismayilin_annesi Nisanurr canım yaa eğer erkekse çocuğun zaman hiç geçmek bilmycek erkekler çok gec geliyo yaa
zgeKanerConker Bizde 38+1 iz agrilar var kasik bel agrilari ne zaman gelecekler bizim doktorumuz 40 i bekler gibi duruyor dedi hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah
dorukayra ismayilin_annesi hayrlisiyla sağ salim gelsinler inşallah bol.yürüyüş yapmak çok iyi bu aralar doktorm her gün yarım saat 1 yürü artık dedi elimden geldigince çıkıyorum ama bakalım. artık 😊
YSP Busraaras 41 kadar bekleyebilirsin ama dışkısını yapma tehlikesi var riske atmanı istemem dedi en fazla 16 mayısa kadar bekletiriz dedi 😔
Hilal54 ismayilin_annesi biz 39+5 iz ama hic bir belirtimiz yok doktorumiz sezeryan yapalim dedi bugun aglamaktan içim dışıma çiktı
ismayilin_annesi Hilal54 hayır sezeryan yapma bitanem 41e kadar bekle eger gelmezse o zaman yaparsın henüz tehlikeli bi durum yoksa sakın yapma normal doğumunu bekle benim doktorum 41e kadar bekle dedi eger yinede gelmezse o zaman mecbur götürürüz dedi
Nisanurr ismayilin_annesi tühh 🙄 bizimkide erkek zaten geçmiyor zaman şimdi hiç geçmez artık ama elbet geleceklerde o güne kadar nasıl sabredeceksek artık 🤷🏻♀️