Ececeyda 15 haftalık hamileyim sağ kalçamda ağrı var 2 3 haftadır. Benım gibi yaşançyan var mı kızlar aranızda ?
FahriyeztrkYcel Ececeyda özellikle yorulduğum zamanlar oluyor benimde 2 hafta sonra doktoruma gidicem o zamanı bekliyorum bizim kız yaramaz çıktı😊
Smrk 13.haftada olmuştu kasık ağrım sakat gibi yürüyordum doktorumu aramıştım magnezyum al içmeye başla demişti. Doktorunu arayıp sorabilirsin genelde magnezyum eksikliğinden oluyo diye biliyorum
Ececeyda Smrk daha önce söylediğimde doktor olabilr demişti şimdi coğalınca yine aramasına arıcam doktoru ama 2 hafta sonra kontrolım var biliyorum o zaman görüşelim diyecek
Smrk Ececeyda eğer şiddetlendiğinde ararsanız 2 hafta sonra görüşelim derse o süre zarfında ne yapmanız gerektiğini sorun. Bende 2 hafta kala aramıştım çünkü ağrısına dayanamıyordum yataktan bacağımı indirirken ellerimle tutup indirdiğimi bilirim iki hafta dayanamazdım yani 😬
Smrk Ececeyda yok genelde forumda gezdiğim kadarıyla çoğunda var bu problem ilaç içmeseler bile sade sodanında kramplara iyi geldiği yazıyor. Bende ilk yaşadığımda çok korkmuştum insan karnında can taşıyınca ister istemez korkuyor 😇