Nevriye evet valla ben de aynen öyleydim çok inanmıştlm. ilk defa bu kadar göğüs ucu ağrısı çekerek adet oldum valla. iyi ki herşeyu not etdim. kendim öyle yaptım ki bi daha hangi ay içime şüphe düşse önceki ayda yyazdığım belirtilere bakıp ders alayım , umutlar hayaller kurmayayım. hayır canım ben test yapmıyorum.şimdlik düşünmüyorum. galiba bir kaç ay hamilelik işini rafa kaldırdım. eşim ekimde doktora gidicek inşAllah tedavi olsun. benim de biraz enfeksoyinum var. soğan kürü yapıcam ekimde. belki sonra yumurtlama.testi yapıp tam 12den nokta atışı yapa biliriz 😅❤
eğer sen ekimde hamileliği yine planlıyorsan bence mutlaka ovu testi al canım.
benim içimden hiç 2020 de hamile kalmak gelmiyo nedense. o kadar olumsuzluklar olduku valla. corono yüzünden hergün ölüm haberleri falan. ne bileyim evde kalmalar stresler. inan tüylenmem oldu . doktora gitdim.hormonlar normal. stresten olmuş dedi. öyleymiş gerçekten..biraz sakinkeştiğim ay tüylerim azaldı. bide zaten Azerbaycan Ermenistan savaşları var. duymuşsundur belki. hergün şehit veriyoruz. işkal altında olan bazı köylerimizi aldık şükür . ama yine de insan üzülüyor.stres geçiriyor. durum kötü olsa eşim.bile gide bilir asker 😞😞 o yüzden anlayacağın 2020de güzel hiçbişe olmadl. gözümü kapayıb açıp 2021geımesini istiyorum,🙏 Yenii yil yeni hayaller yeni umutlar güzellikler olsun ancak